Sid s Haďákem šlapou Mártymu na paty. Důležitá svědkyně chce vypovídat na policii

Márty je tři kroky před námi – ZOO (189)

Michaela Pecháčková a Šimon Bilina se zatím marně pokouší coby Sid a Haďák usvědčit Mártyho v podání Martina Preisse z mnoha podvodů a krádeží. Své kroky má skvěle promyšlené, dokáže perfektně improvizovat a lhát, takže se zdá téměř nemožné ho dostat. Všechny obelstěné ženy navíc drží v šachu. Až na jednu. Která se ho nebojí? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Jako by byl Márty tři kroky před Sid a Haďákem. Přesně tak se cítí bohatá dědička sklářského impéria, když se jí ani po mnoha týdnech stále nedaří přítele své maminky Alice usvědčit. „Co když si ho fakt stihne vzít? Strašně se to táhne a nikam to nevede,“ zoufá si Sid, která se právem obává, že si Márty chce Alici vzít jen z čisté vypočítavosti a nakonec ji okrást.

Ačkoliv se jí povedlo najít dost žen, které zkušený sňatkový podvodník obelstil a připravil o nemalé částky peněz, žádná proti němu nechce vypovídat na policii. Některá se bojí, že by Márty mohl vytáhnout nelichotivé video, jiná se zase stydí za své bláhové chování. „Nechci být za naivní slepici. Nechci, aby všichni věděli, že jsem skočila na špek tomu nejjednoduššímu podvodníkovi, který chodí po světě,“ řekne zklamané Sid a Julii jedna z podvedených dam v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě. Nepomůže ani přesvědčování, ani snaha vyvolat v ní touhu dostat Mártyho do vězení. A že by si to zasloužil. Juliině kamarádce ukradl čtvrt milionu – a zdaleka nebyla jediná.

Úspěšná ošetřovatelka tak začíná propadat beznaději. Oporou je jí Haďák, který pod tíhou důkazů prozřel a svému starému známému přestal věřit. Dokonce se s Mártym i popral. Nekamarádí se s ním už ani Alena, která možná bude v celé záležitosti klíčová. Právě ona totiž sežene další podvedenou ženu, jež je ale na rozdíl od ostatních ochotná vypovídat na policii. „Ten parchant si nic jiného nezaslouží. Mně žádné erotické video nevadí. Měl si zjistit, co jsem v minulosti dělala,“ vypráví šťastné Sid. Slečna navíc disponuje zásadním důkazem. Mártyho krádež má natočenou.

Podaří se Sid a Adamovi dohnat Mártyho před soud?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.