Půvabná Sandra Nováková září na titulní stránce Playboye. Manželovi tím splnila sen

Sandra Nováková focení pro Playboy

Sandra Nováková (42) patří k nejtalentovanějším a nejpůvabnějším českým herečkám. Sympatická bruneta na svých sociálních sítích pravidelně zveřejňuje své fotografie, kdy největší úspěch mají především ty v plavkách. Nyní opět potěší všechny své fanoušky, protože odhodila veškerý stud a svlékla se pro prestižní pánský magazín Playboy.

Titulní strana květnového magazínu Playboy oslavuje ženskou krásu s českou herečkou Sandrou Novákovou. Hvězda seriálů Sestřičky, Lež na pláži, či Banáni několik dnů před dvaačtyřicátými narozeninami našla odvahu a své dokonalé křivky ukázala světu.

Čtěte také: Sandra Nováková tráví své narozeniny v práci, s prášky proti horečce a bolesti

Sandra Nováková odhodila veškerý stud

Sandra Nováková dostala příležitost, která se neodmítá. Jak na nabídku nafotit titulní stránku pánského magazínu reagovala? „Manžel říká, že mám posledních 14 dnů na to, nafotit Playboy, protože pak už je to pasé,“ prozradila s tím, že si její manžel přeje mít dívku z Playboye, a proto se rozhodla, že mu ten sen splní.

Přestože manžel Sandry naznačuje, že éra fotografování pro Playboy se u ní krátí, herečka se pro nafocení titulní stránky rozhodla několik dnů před dvaačtyřicátými narozeninami. A jaký je výsledek? Perfektní kombinace půvabu, křivek a sex-appealu, kterou zdůrazňují diamanty a luxusní hodinky od společnosti ATT Investments.

Úchvatné snímky vznikly pod taktovkou renomované fotografky Anny Koniaevy, které nás zavádějí do světa hravosti, rafinovanosti a smyslnosti. Připravte se na nezapomenutelnou podívanou do světa Sandry Novákové, jak jste ji ještě neviděli, pod vedením producenta Jána Bulky.

Kromě herečky Sandry Novákové květnové vydání magazínu zahrnuje rozhovor se senátorem Zdeňkem Hrabou, odpovědi Žofie Dařbujánové na dvacet otázek a ohlédnutí za setkáním porotců castingu Hledáme Playmate 2024 během Playboy večeře.

Playboy, to jsou krásné ženy a chytré články. Květnové číslo magazínu je v prodeji od 18. dubna 2024.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.