Denní horoskop VODNÁŘE na 3. 7. 2024

Vodnář 3. 7. 2024

Vodnáři, dnes byste se neměli snažit zůstat sami. Jednou za čas potřebujete strávit nějaký čas o samotě, abyste mohli přemýšlet o svém životě, snít a přát si, aby přišly lepší věci. Dnes byste však mohli potkat někoho, kdo vás zavede na místa, kam nejste zvyklí chodit. Snažte se zůstat k dispozici, abyste tuto příležitost využili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární energie s sebou přináší jedno nebo dvě překvapení, zejména pokud se dnes večer seznamujete s někým novým. Možná jste si mysleli, že strávíte několik klidných hodin seznamováním. Mohlo by se však stát, že si oba zřejmě okamžitě padnete do oka a uvědomíte si, že nemá smysl zdržovat to, co slibuje nádherný románek.

Práce

Zvažte možnost naučit se novou dovednost. Pořiďte si katalog vysokých škol a vzdělávacích programů ve svém okollí a zvažte možnost navštěvovat kurzy v oboru, se kterým jste dosud nikdy neexperimentovali. Dovednost, kterou si osvojíte nyní, vám později přinese velkou odměnu.

Peníze

Je to pro vás náročný týden, protože tyto aspekty nejvíce ovlivní váš domácí život a vnitřní pocity. Možná budete přemýšlet o práci z domova nebo jen o využití peněz na zvelebení bytu. Do takového projektu je nyní určitě možné vložit spoustu energie.

Zdraví

Planetární energie posiluje vaše pozorovací schopnosti a zároveň vám umožňuje se soucitem si všímat toho, co potřebuje pomoc. Zanedbávali jste v poslední době cvičení nebo stravu? Utrpělo vaše sebevědomí nedostatkem péče o sebe? Dnes si na sobě budete všímat různých věcí, ale to nejdůležitější, co můžete udělat, je jednat. Možná můžete udělat něco symbolického, například si koupit podložku na jógu nebo si naplánovat masáž a zavázat se tak k větší péči o sebe sama.

Přečtěte si také