Denní horoskop VODNÁŘE na 6. 7. 2024

Vodnář 6. 7. 2024

Neschovávejte se, Vodnáři. Teď je váš čas vystoupit ze stínu. Ve vašem nitru je jiskra, která vás vybízí k činu. Pohněte se kupředu a o následky se starejte později. Není vhodná doba na to, abyste v každé větě hledali skrytý význam. Lidé mohou být neopatrní ve svých slovech. Přehnaně je neanalyzujte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebojte se, že by dnes věci nešly podle plánu, protože současná astrální konfigurace vytváří velmi zajímavé kosmické klima. Pokud hledáte někoho velmi výjimečného, pak se s ním nespojíte žádným z obvyklých způsobů. Budete muset sahat daleko a dělat věci, které jsou zcela odlišné od toho, co obvykle děláte, ale nebudete zklamáni.

Práce

Zavřete dveře starých projektů, abyste mohli uvolnit místo novým. Právě teď máte mnoho nedořešených věcí, které způsobují duševní nepořádek, ať už si to uvědomujete, nebo ne. Pověřte svou prací někoho jiného, pusťte se do ní sami s novým pohledem nebo ji úplně zahoďte.

Peníze

Čeká vás týden plný napětí. Možná budete muset dělat kompromisy více, než byste chtěli. Pokud chcete vydělat více peněz, měli byste se více než na kariéru nebo investiční portfolio zaměřit na svůj domácí život.

Zdraví

Bolesti zad, šíje a hlavy lze alespoň částečně zmírnit zvýšením množství vypité vody a občasným cvičením jógy. Jedná se o jednoduchá, ale hluboká doporučení.

Přečtěte si také