Denní horoskop BÝKA na 11. 9. 2022

Býk 11. 9. 2022

Zatímco vy jste na křížové výpravě za mír a diplomacii, může se vám zdát, že ostatní lidé jsou na křížové výpravě za válku. V rámci převládajících trendů se snažte dělat, co umíte. Možná zjistíte, že slova druhých lidí jsou nabita velkou vášní, kterou bude těžké ignorovat. Pokud si hodláte zachovat klidnou a vyrovnanou povahu, máte dnes co dělat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tato planetární konfigurace může do vašeho života přinést dotek vášně, po kterém jste dlouho toužili, ale nikdy jste se neodvažovali doufat, že by se mohl stát. Stačí, když budete sami sebou, protože se najde někdo, kdo vás bude zbožňovat takové, jací jste, se všemi bradavicemi. Ať už se spojíte kdekoli, bude to prvotřídní.

Práce

Klíčovým tématem pro vás bude spolupráce. Můžete si být jisti, že komunikace s ostatními bude probíhat velmi dobře. Ostatní lidé jsou naladěni na stejnou vlnovou délku jako vy, díky čemuž půjdou všechny práce hladčeji a snadněji. Dosáhněte na vrchol.

Peníze

Musíte zajistit, aby vaše emoce byly chráněny stejně jako vaše tělo. Nyní jsou emoce ještě důležitější. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaši romantiku, děti a zábavu, jsou to oblasti, které by mohly být vytěženy pro další příjem a emocionální uspokojení. Nový nápad může poskytnout možnost, jak se vymanit ze současného zaměstnání ve prospěch něčeho, co pro vás znamená více.

Zdraví

Je přirozené, že chcete udělat správnou věc. Není však vždy snadné poznat, co je správná věc! Dnešní planetární energie vám umožní prozkoumat, co je pro vás správné. Je na vás, abyste si stanovili hranice toho, co jíte; zde je několik pokynů, které vám pomohou: Kosterní systém a kůži, stejně jako vlasy, zuby, nehty, vnitřní ucho a kolena podporuje mořská zelenina bohatá na živiny, například řasy. Zkuste se seznámit se specifiky zdravé stravy  může to být i zábava!

Přečtěte si také