Celebrity

28. října 2024 13:26

Michaela Vlčková

Veronica Biasiol se na soutěží krásy v Thajsku hrdě hlásila k LGBT: Vynesla duhové šaty

Influencerka Veronica Biasiol (26) reprezentovala Českou republiku na světové soutěži krásy Miss Grand International v Thajsku, kde strávila několik týdnů. V jedné fázi soutěže se Veronica, která je už zpět doma, protože se bohužel nedostala do TOP 10, blýskla v duhových šatech, na kterých pracovalo deset lidí. Influencerka v šatech inspirovaných LGBT+ komunitou zcela ohromila.

Veronica Biasiol si na světové soutěži krásy Miss Grand International vedla skvěle. Před nedávnem trumfovala, když během plavkové challenge zvýraznila třpytkami světlé skvrny na kůži. Kráska trpí autoimunitním kožním onemocněním zvaným vitiligo, které před světem dlouho tajila.

V další fázi soutěže se jí opět podařilo zaskórovat. Vynesla nádherné šaty celé poseté kameny v duhových barvách. Róba symbolizovala LGBT+ komunitu, ke které se Biasiol hrdě hlásí. „Šaty jsou inspirované LGBT+ vlajkou s tím, že já jsem chtěla ukázat tu message, ukázání pravých barev, že se nikdo nemá stydět za to, jaký je a koho miluje,“ vysvětlila kráska v rozhovoru pro web Super.cz.

Duhové šaty, kvůli kterým se Biasiol vydala do Thajska již před několika měsíci, šilo celkem deset lidí. „Je to model, který jsme vytvářeli s návrhářem GL. Jela jsem sem už před třemi měsíci, šaty jsme zkoušeli, aby seděly. Jsou dělané na míru, jsou ručně vyšívané a pracovalo na nich 10 lidí,“ svěřila se.

Čtěte také: Veronica Biasiol se zase usmívá: Rande s dívkou, se kterou podvedla Mlejnkovou

Finální podobu šatů si nemohla Veronica vynachválit. „Vůbec barevnost těch šatů, věděla jsem, že budou vyčnívat a budou mít hlavně message v sobě. Byla jsem vůbec první, kdo přišel s něčím takovým, krom toho, že jsem první s vitiligem. Tohle je přímá podpora gay komunity, to ještě na mezinárodní stage nebylo. V tom máme prvenství a to je super,“ radovala se Veronica, která je teď šťastná po boku partnerky Alice, se kterou dříve zahýbala pokrové hráčce Báře Mlejnkové.

Ačkoli česká zástupkyně bodovala v několika kolech, nakonec se jí nepodařilo probojovat do finálové TOP 10 a nyní je už zpět doma.

Ještě minulý rok v srpnu hovořila Biasiol o miminku s Mlejnkovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 10. 2024

Máte silné sebevědomí. Přebíráte kontrolu nad situacemi, místo abyste ji nechali převzít někým jiným. Tento pocit nezávislosti a sebedůvěry však může ohrožovat ostatní lidi. Někteří se cítí bezpečně, když vědí, že se na ně spoléháte. Je to jeden z těch dnů, kdy můžete pocítit několik bolestí růstu, protože se měnící se osobnost střetává s pohodlnými vzorci chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.