Celebrity

20. prosince 2023 11:30

Šarlota Chmelařová

Biasiol i Alagia v soutěži krásy? Lidé šílí, chtějí přirozenost. Makarenko volbu hájí

Do dalšího ročníku soutěže krásy se přihlásila řada známých dívek. Jsou mezi nimi například úspěšné influencerky či účastnice televizních reality show, a to se nelíbí některým fanouškům. Jak na kritiku reagovala ředitelka soutěže Taťána Makarenko?

Řada fanoušků kritizuje výběr semifinalistek Miss Czech Republic 2024. Lidem se nelíbí zejména to, že má soutěž podporovat přirozenou krásu a některé slečny už podstoupily řadu estetických úprav. Do finále se probojovala například známá influencerka Veronica Biasiol, která má za sebou zvětšení poprsí a rtů. „Myslela jsem si, že je o to přirozené kráse, a ne o miss plastika,“ napsala například jedna žena v komentářích na Instagramu. „Už to dávno není o přírodní kráse, smutné,“ píše další.

Čtěte také: Odvážná Krainová, svůdná Hanychová a znovu narozená Decastelo. Slavné páry si užily finále Miss

Mezi další známé tváře, které zkusily své štěstí v soutěži krásy, se řadí například i influencerka Dominique Alagia, která také podstoupila plastiku prsou, nosu a má zvětšené rty kyselinou hyaluronovou. V komentářích se však objevily také podporující názory. „Ve světě je úplně normální, že se hlásí lidé, kteří už jsou známější. Na světové soutěži bude také konkurence a dívky se budou porovnávat s těmi, které mají miliony sledujících. Vyhraje ta nejlepší,“ dodala například jiná uživatelka na sítích. Do soutěže se přihlásily také dívky, které se účastnily známé televizní reality show Petra Beníšková či Tina Diallo.

Ředitelka soutěže neférovost odmítá

Proti negativním a kritickým komentářům směrem k některým finalistkám se ohradila ředitelka soutěže Taťána Makarenko. Ta naopak jejich přihlášení vítá. „Já jsem velmi mile překvapená, že mají slečny o Miss zájem. Už jsou nějak známé a probírané showbyznysem a na sociálních sítích, tak se mohou bát kritiky. Pro mě je to známka toho, že asi tvoříme něco kvalitního, za což jim stojí bojovat a riskovat. A chtějí to zkusit,“ sdělila Makarenko pro Super.cz.

Mohlo by vás zajímat: Čerstvě vdaná Taťána Makarenko zažila svatbu jako z pohádky. Jedny šaty jí nestačily

Jakoukoliv protekci Taťána rezolutně odmítá. „Myslím si, že nadržovat je opravdu silné slovo. Je to stejné, jako kdyby někdo řekl, že si tatínek může zaplatit místo pro svoji dceru. Nemám důvod nadržovat, já mám důvod jenom koukat na to, co ty holky umí. Abychom dospěly k názoru, která je nejlepší, tak nevyhraje, i když má ty čísla,“ vysvětlila svůj pohled Makarenko a dodala, že jsou pro ni důležité i další aspekty.

„Byla bych proti sobě, kdybych vybrala někoho, kdo se mnou posléze nebude dobře spolupracovat. Je pro mě důležité vybrat někoho, s kým si budu rozumět já i můj tým a s kým můžu tvořit ty aktiva dál. Buď budeme tvořit spolu a bude to velké, nebo to tvořit nebudeme a slečny budou pouze finalistky, to je potom už na nich,“ uzavřela čtyřiatřicetiletá ukrajinská modelka, která v České republice žije od svých devíti let.

Taťána Makarenko promluvila o módě, svatbě i dětech:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.