Celebrity

14. května 2023 20:00

Tomáš Durčák

Odvážná Krainová, svůdná Hanychová a znovu narozená Decastelo. Slavné páry si užily finále Miss

Společenskou událostí tohoto víkendu byl bezpochyby finálový večer soutěže krásy Miss Czech Republic 2023. Dorazila na něj řada sledovaných párů českého showbyznysu. Kdo předvedl nejodvážnější outfit, které zamilované hrdličky se od sebe nehnuly ani na krok a která slavná žena akci využila, aby se veřejnosti pochlubila novým silikonovým poprsím?

Na červeném koberci se před samotným vyhlášením nové královny krásy předvedla široká škála slavných párů. Zřejmě nejvíc pozornosti si pro sebe uzmula bývalá topmodelka Simona Krainová (50), která dorazila nejen v doprovodu manžela Karla Vágnera (47), ale také ve velmi odvážných šatech, jejichž dekolt se zdál být nekonečně hlubokým. Nutno dodat, že čerstvá padesátnice svým vzhledem vypálila rybník řadě mladších kolegyň.

Poprvé od porodu se ve společnosti ukázala také Agáta Hanychová (38) v doprovodu novopečeného trojnásobného tatínka Jaromíra Soukupa (54). Sotva měsíční dceru Rozárku samozřejmě nechali doma, nicméně Agáta se pochlubila velmi dobře vypadající postavou a u tmavě modrých šatů si neodpustila dokonce ani rozparek.

Vlnu radosti a starostlivých dotazů naopak vyvolal příchod moderátorky Evy Decastelo (44). V doprovodu partnera Tomáše Třeštíka (45) dorazila jen pár dní po hrozivé autonehodě, při níž se doslova podruhé narodila a utrpěla několik vážných zranění včetně potlučených obratlů, podlitin a hematomu u jater. Navzdory bolestem Eva rozdávala úsměvy a očividně ráda na své pochroumané zdraví aspoň na moment zapomněla.

V souboji vyzývavých dekoltů se Simonu Krainovou pokusila trumfnout DJka Andrea Pomeje (35), která dorazila v doprovodu svého snoubence Petra. To influencerka Barbora Stříteská (23) se finálový večer rozhodla pojmout jako ideální příležitost, jak se poprvé pochlubit svým novým silikonovým poprsím v přiléhavých rudých šatech.

Na červenou vsadila také moderátorka Hlavních zpráv CNN Prima News Eva Perkausová (29), po jejímž boku nechyběl manžel Ivan Hecko (39). Nemalou pozornost na sebe upoutal také Leo Beránek senior (66), jež na společenskou událost dorazil v doprovodu své o 43 let mladší manželky Kateřiny a další mladé krásky.

Českou Miss Essens se před pár měsíci stala Vanesa Švédová. Jak se jí daří?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.