Denní horoskop BÝKA na 5. 1. 2023

Býk 5. 1. 2023

Býci, vaše profesní zájmy se stále rozšiřují a vy jste velmi zaneprázdněni. Vaše příjmy rostou a ve svém oboru byste mohli dosáhnout určitého významu. Přesto byste mohli hledat nové příležitosti. Obor, ve kterém nyní pracujete, nemusí být ten, ve kterém chcete pokračovat dalších dvacet let. Tento den je proto vhodný k tomu, abyste vyslali několik nabídek a vyzkoušeli nové vody. Možná budete překvapeni, jaké příležitosti se vám nabízejí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce ve vás může probudit to nejlepší. Pokud s někým chodíte nebo se jen zajímáte o určitou výjimečnou osobu, nezapomeňte si dnes obléknout svůj nejlichotivější outfit. Je to jeden z okamžiků, kdy se vám vyplatí věnovat trochu více úsilí svému vzhledu, který vám pomůže mít více štěstí v lásce. A protože jste skvělý úlovek, jak byste mohli selhat?

Práce

Dnes si budete připadat jako podivín, ale nenechte se tím rozhodit. Vězte, že je lepší zůstat sám sebou, než se snažit zapojit do projektů a rozhovorů s ostatními, jejichž energie se s tou vaší prostě neshoduje.

Peníze

Nyní máte k dispozici novinky o lepších pracovních příležitostech a nápady, jak si vydělat více za hodinu. To by vám usnadnilo život, že? K tomu máte také velkou podporu. Důraz na karmu a minulé životy odhaluje novou dovednost, o které jste nevěděli, že ji máte. Udělejte to tak, aby se vám to vyplatilo jakýmkoli způsobem.

Zdraví

Máte tendenci být dárcem, ale jen zřídkakdy sami sobě! Jste unavení? Vyčerpání je často důsledkem neplánování. Dnešní planetární konfigurace vám dává ideální příležitost nastavit si následující dva týdny tak, abyste z nich měli co největší prospěch vy, vy a vy. Nepodléhejte stresu a jděte s proudem vysokého obsahu tuku. Naplánujte si dopředu tři zdravá jídla týdně a dodržujte je. Můžete si třeba připravit chutnou a zdravou polévku a uchovávat ji v mrazáku.

Přečtěte si také