Denní horoskop BÝKA na 8. 12. 2022

Býk 8. 12. 2022

Možná máte pocit, že se dnes točíte, zejména když se blíží konec dne. Zdá se, že se vám nic nedaří. Ve skutečnosti to ale není tak špatné, jak si myslíte. S největší pravděpodobností část vašeho neklidu souvisí s očekáváním nadcházejících událostí. Obtížné napětí může vzniknout, když budete bezdůvodně podráždění. Nedělejte situaci horší, než musí být.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní energie je do značné míry spojena s potřebami vás i vašeho partnera (současného nebo budoucího). Budete mít chuť mluvit o tom, co chcete, na všech úrovních, od fyzické až po metafyzickou. Pokud již máte dobrý vztah, pak se budete bavit; pokud ne, pak možná budete mít pár věcí k probrání, a čím dříve, tím lépe!

Práce

Někdo, s kým spolupracujete, je dnes k vaší práci mimořádně kritický, ale nevnímejte to jako něco negativního. Pochopte, že se vám tato osoba snaží pouze pomoci. Jeho nebo její připomínky ve skutečnosti podporují váš úspěch, takže tuto kritiku určitě přijměte.

Peníze

Pravděpodobně byste si nejraději nedělali starosti s penězi, zejména tento týden. Ale protože jsou nezbytnou součástí života, raději se staráte o širší věci  o to, co nemůžete ovlivnit. V této době je váš život s penězi spíše představou než skutečností, a to díky aspektům, které se odehrávají v oblasti vašeho horoskopu spojené s minulými životy, institucemi, nevědomím a sny. Vaše snahy o jakékoli závažné změny ve vaší finanční situaci mohou nyní potřebovat více času na rozvinutí.

Zdraví

Máte silný sklon hledat pravdu a intenzita tohoto hledání může být často pro duši velmi náročná. Je důležité zmírnit svou úzkost, i když ji na vědomé úrovni nepoznáte. Hluboká relaxace by měla být pravidelnou součástí vašeho zdravotního režimu. Masáže, parní lázeň a sauna jsou prastaré praktiky, jejichž cílem je uvolnit tělo a umožnit svěží perspektivu, která povzbudí duši. Co jste pro sebe v poslední době v tomto ohledu udělali vy?

Přečtěte si také