Denní horoskop LVA na 12. 9. 2024

Lev 12. 9. 2024

Dnes by se ve vašem podvědomí mohly objevit staré emoce, Lve. Vaše nervy by mohly být napjaté. Zastavte se a podívejte se, proč jste rozčilení. Zvažte, co se vynořuje z minulosti, a pak to uvolněte. Budete překvapeni, jak rychle se vrátíte do normálu. Možná se vám podaří i udělat nějakou práci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se osudová přitažlivost nejspíš objeví za regály v tiché knihovně při prohlížení knih o přírodě. Když listujete obrázky, které vám připadají velmi sugestivní, najednou na sobě ucítíte něčí pohled. Pocit, když se vaše oči setkají, vámi přímo projede – ano, Amor vystřelil svůj šíp!

Práce

Kdykoli nabídnete nějaký návrh, zjistíte, že se nesetká s respektem a pozitivní odezvou, jak jste doufali. Z nějakého důvodu se vaše nápady příliš neshodují s nápady ostatních lidí. Možná se budete chtít raději skrýt.

Peníze

Peníze jsou pro vás obvykle prostředkem k dosažení cíle. Raději se obklopíte krásou, než abyste se starali o to, jak vydělat více peněz. Nyní však máte díky aktivitě ve svém sektoru peněz a hodnot tolik příležitostí, že je těžké je všechny zvládnout. Pokud se cítíte zahlceni, udělejte si seznam možností a zužte je na ty, které můžete reálně uskutečnit. Peněz bude dostatek.

Zdraví

Vaše ideály vám dnes budou připadat obzvlášť citlivé. Možná budete s druhými sympatizovat více než obvykle, ale dejte si pozor, abyste se nedostali do role zastánce druhých. To je sice ušlechtilý cit, ale právě teď se musíte soustředit sami na sebe, a to bude vyžadovat určité odhodlaní a úsilí. Pokud je to možné, jděte si zaběhat s přítelem a proberte s ním záležitosti, které vás trápí. Zvýšený příjem kyslíku vaši mysl uklidní.

Přečtěte si také