Denní horoskop RYB na 10. 11. 2022

Ryby 10. 11. 2022

Dnes možná myslíte na romantiku. Pokud jste ženatí, sblížíte se se svým partnerem. Jste-li svobodní, ale zadaní, vztah by se mohl posunout na další úroveň závazku. Pokud nejste zadaní, očekávejte, že potkáte někoho nového a vzrušujícího. Vaše srdce by mohly naplnit hřejivé pocity jednoty a intimity. Vnímejte a přijímejte svého partnera takového, jaký je.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Osoba, se kterou strávíte tento večer, bude trochu vznětlivá. Pokud se zdá, že se váš přítel rozčiluje a dělá kvůli ničemu povyk, pak je nejlepší radou být zdvořilý a nevšímat si ho. To nejlepší z něj možná dostanete, když zahájíte živou konverzaci na některou z řady sporných otázek. Nabídněte snadné východisko – alespoň jednou!

Práce

Váš postřeh je docela bystrý. Jste schopni vidět věci, které ostatní lidé nevidí. To vám dává obrovskou výhodu oproti většině lidí ve vašem okolí. Během dne pomalu a nenápadně shromažďujte důležitá fakta a informace.

Peníze

Díky podpůrnému aspektu je nyní důležité říkat, co si myslíte, a myslet to vážně, zejména pokud jde o práci a peníze. Tento aspekt ovlivní vaši oblast vyššího vzdělání a učení, takže ke každé situaci – i k té, kterou jste již mnohokrát prošli – přistupujte, jako by vás měla něco nového naučit. Možná jste přehlédli způsob, jak vydělat ještě více peněz.

Zdraví

Až se budete cítit trochu nevyrovnaní, což se v době trvání tohoto planetárního uspořádání jistě stane, dopřejte si hýčkání v tom nejzdravějším slova smyslu. Omezte své společenské povinnosti a rozhodujte se podle toho, co vám vyhovuje. Váš sklon pomáhat přátelům je třeba tento týden omezit, protože se soustředíte na sebe a své vlastní fyzické potřeby  čas je vaše nejcennější aktivum. Využijte svůj čas k pohybu a odpočinku a k domácí přípravě zdravých jídel.

Přečtěte si také