Denní horoskop RYB na 29. 9. 2022

Ryby 29. 9. 2022

Pár, možná přátel, by vás dnes mohl navštívit. Možná jste se přestěhovali do nového domu nebo jste ho přestavěli a chcete jim ho ukázat. Budou ohromeni a vy budete mít radost z jejich společnosti. Sdílejí s vámi zájem o sny? V rozhovoru se může objevit téma snů. Mohli byste být překvapeni, jaké vhledy vaši přátelé mají.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jako dvojice draků letících po hvězdné obloze se dnes se svou milovanou osobou zdáte být obzvláště dobře sladěni. Energie tohoto dne ve vás obou probouzí hlubokou intenzitu, která je obvykle vyhrazena filmovým trhákům nebo senzačním románům. Určitě se společně dostanete na různá místa a opravdu si užijete kouzlo, které oba sdílíte a které nepotřebuje žádné lektvary, aby fungovalo.

Práce

Obraťte se k někomu, s kým jste v minulosti špatně komunikovali. Dnešní den znamená nový výchozí bod, během kterého byste měli učinit nějaké předsevzetí. Slibte si, že budete k této osobě upřímnější a přímější.

Peníze

Toto období se týká aspektů ovlivňujících vaše manželství a vážné vztahy. Ujistěte se, že váš kalendář a kontakty jsou aktuální. Abyste získali více peněz, budete se muset k těmto lidem pravidelně obracet. Domlouvejte si schůzky na obědy, večeře a nápoje za účelem navázání kontaktů. Vaše finanční výsledky, nemluvě o vašem egu, vám později poděkují.

Zdraví

Moc může být prospěšná v mnoha podobách. Přirozená síla, vytrvalost a odolnost jsou vlastnosti, které jsou společné mnoha lidem ve vedoucích pozicích, ať už ve sportovních týmech, ve třídách nebo ve firmách. Nebeská tělesa nyní uplatňují sílu, která je nejprospěšnější, pokud ji použijete na své zdraví. Tato mocná energie vás ochrání před vyrušováním a rozptylováním ze strany konkurence a zároveň vás udrží soustředěné a motivované k dosažení zvoleného cíle. Využijte ji ve svůj prospěch!

Přečtěte si také