Denní horoskop RYB na 9. 11. 2022

Ryby 9. 11. 2022

Dnes možná začnete vidět své přátele v novém světle. Možná ve vás jejich úspěchy vzbudily obdiv. Nějaká zvláštní osoba by se vám mohla zdát dokonalejší než kdykoli předtím a vy byste se na svého přítele mohli najednou opět dívat skrze romantický opar. Mějte na paměti, že váš pohled na tyto lidi pouze odráží váš pohled na sebe sama. Uznávejte své zásluhy i zásluhy druhých.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

O svém současném plánu byste neměli příliš přemýšlet. Čím více přemýšlíte, tím více máte tendenci problém zamotat a tím více se točíte v kruhu. Na chvíli se zastavte a prostě se uvolněte. Udělejte si čas na to, abyste se uklidnili a zklidnili. Naslouchejte svým pocitům, které jsou zcela odlišné, ale které vás povedou správným směrem.

Práce

Ujistěte se, že máte lásku k práci, kterou děláte. Pokud vaše práce není inspirována skutečnou vnitřní láskou, dejte výpověď a najděte si něco jiného. Následujte svou vášeň. Následujte své srdce a peníze a příležitosti budou přirozeně následovat.

Peníze

Díky podpůrnému aspektu je nyní důležité říkat, co si myslíte, a myslet to vážně, zejména pokud jde o práci a peníze. Tento aspekt ovlivní váš dům vyššího vzdělání a učení, takže ke každé situaci - i k té, kterou jste již mnohokrát prošli - přistupujte, jako by vás měla něco nového naučit. Možná jste přehlédli způsob, jak vydělat ještě více peněz.

Zdraví

Další den, další planetární energie - a vy jste plní velkých nápadů. V čerstvém plátně se skrývá tolik potenciálu - to, co se rozhodnete vytvořit, vám nepochybně přinese uspokojení. Své nápady však musíte uvést v život. Nebeská atmosféra vám poskytuje pozitivní vnitřní podporu, kterou potřebujete, ale je na vás, abyste skutečně motivovali své tělo k potřebným krokům směřujícím k realizaci vašich snů. Cvičení by mělo být tento měsíc na prvním místě vašeho seznamu úkolů.

Přečtěte si také