Denní horoskop VODNÁŘE na 26. 9. 2022

Vodnář 26. 9. 2022

Připomeňte si všechny pozitivní věci, které se vám nyní v životě dějí, Vodnáři. Je možné, že se dnes setkáte s napětím a výzvami, které ohrožují vaše sebevědomí. Ve vašem okolí mohou propuknout hádky a můžete mít otázky týkající se toho, za čím si stojíte. Neztrácejte kontakt se svými pečovatelskými vlastnostmi a šestým smyslem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je zcela v pořádku, že máte pocit, že potřebujete dělat něco jiného než jen sedět a pilovat si nehty nebo cokoli jiného, co se vám naskytne. Vašemu partnerovi by se opravdu líbilo, kdybyste se pro jednou rozhodli, že ho vezmete někam, kde ještě nikdy nebyl, a budete mu prostě velet. Jděte do toho  alespoň jednou!

Práce

Zažijete zásadní zlom, při kterém se budete cítit mnohem stabilněji tam, kde jste. Z tohoto bodu jistoty se budete cítit pohodlněji, když uděláte skok na další úroveň. Nebojte se jít dál, než jste si mysleli, že byste kdy mohli jít.

Peníze

Kolem vaší práce a peněz se nyní soustřeďuje zajímavá energie. Podpůrný aspekt znamená, že instituce, jako jsou společnosti vydávající kreditní karty nebo banky, se s vámi snaží spolupracovat na vytvoření komplexního plánu splácení dluhů. Pozitivní čas je také pro získávání finančních prostředků. Pokud se snažíte zbavit dluhů, je to skvělá doba pro kompromis.

Zdraví

Dnes jste obzvláště citliví na své okolí. Můžete, ale nemusíte být designér nebo architekt, ale záleží vám na tom, jak vypadá fyzický svět. Vyžadujete rovnováhu a harmonii mezi svým vnitřním a vnějším světem. Pokud jste chtěli něco ve svém domově nebo šatníku změnit, abyste měli větší pohodlí nebo klid, pusťte se do toho. Váš vnitřní svět je ovlivněn jakýmkoli odkládáním a má sklon nechat se strhnout nevyřešenými problémy.

Přečtěte si také