Horoskop na dnešní den dle Luny pro 11. leden

Silný den, plný aktivity, verbální a živlové magie, práce se silami přírody. Hlubší spojení s duchovním světem, máme si uvědomit, jakou tvořivou energii má vyřčené slovo. Můžeme se lehčeji zbavit zbytečných slov – tzv. vystýlek, kultivujeme svoji mluvu. Vyhneme se hádkám, raději mluvíme méně, nekritizujeme, třídíme myšlenky. Vyvarujeme se trhání zubů, operace mandlí, hlasivek i štítné žlázy. Doporučuje se očista těla a léčebný půst.

Luna v Rybách - přibývá

symbol Žezlo

Probouzí se naše zvědavost, přitahují nás zvláštní, tajemné věci. Chceme se cítit svobodně a dělat si věci po svém. Prohlubuje se naše empatie a roste touha pomáhat druhým.

Během dne si uděláme čas na rychlou chůzi, je to nejpřirozenější pohyb. Vyjdeme si do parku, do přírody, a zhluboka dýcháme. Věnujeme pozornost i „údržbě“ těla. Zastřihujeme nehty, depilujeme chloupky a pečujeme o nohy – masírujeme a sprchujeme lýtka a stehna. Je nejvhodnější doba k barvení a tónovaní vlasů.

[[nid:5466643]]

Luna přibývá, dáváme pozor na vše, co jíme; v menší míře můžeme maso, sýry, vejce. Můžeme se inspirovat arabskou kuchyní a ochutnat hummus, cizrnu nebo kuskus. Dáváme přednost teplé stravě i nápojům, které mají zahřívací efekt, uvaříme si zázvorový čaj nebo robois.

Zvolíme kombinaci modrá a zelená.

Z kamenů se nám může líbit zelený aventurín nebo labradorit. Svůj osobní prostor provoníme promerančem nebo šalvějí.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky nehty

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.