Horoskop na dnešní den dle Luny pro 11. leden

Silný den, plný aktivity, verbální a živlové magie, práce se silami přírody. Hlubší spojení s duchovním světem, máme si uvědomit, jakou tvořivou energii má vyřčené slovo. Můžeme se lehčeji zbavit zbytečných slov – tzv. vystýlek, kultivujeme svoji mluvu. Vyhneme se hádkám, raději mluvíme méně, nekritizujeme, třídíme myšlenky. Vyvarujeme se trhání zubů, operace mandlí, hlasivek i štítné žlázy. Doporučuje se očista těla a léčebný půst.

Luna v Rybách - přibývá

symbol Žezlo

Probouzí se naše zvědavost, přitahují nás zvláštní, tajemné věci. Chceme se cítit svobodně a dělat si věci po svém. Prohlubuje se naše empatie a roste touha pomáhat druhým.

Během dne si uděláme čas na rychlou chůzi, je to nejpřirozenější pohyb. Vyjdeme si do parku, do přírody, a zhluboka dýcháme. Věnujeme pozornost i „údržbě“ těla. Zastřihujeme nehty, depilujeme chloupky a pečujeme o nohy – masírujeme a sprchujeme lýtka a stehna. Je nejvhodnější doba k barvení a tónovaní vlasů.

[[nid:5466643]]

Luna přibývá, dáváme pozor na vše, co jíme; v menší míře můžeme maso, sýry, vejce. Můžeme se inspirovat arabskou kuchyní a ochutnat hummus, cizrnu nebo kuskus. Dáváme přednost teplé stravě i nápojům, které mají zahřívací efekt, uvaříme si zázvorový čaj nebo robois.

Zvolíme kombinaci modrá a zelená.

Z kamenů se nám může líbit zelený aventurín nebo labradorit. Svůj osobní prostor provoníme promerančem nebo šalvějí.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky nehty

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.