Hvězda Jak jsem potkal vaši matku se nenudí. Vzkvétá její kariéra i osobní život

Cobie Smulders alias Robin Scherbatsky ze seriálu Jak jsem potkal vaši matku zažívá úspěšné časy. Krom nakročení do hollywoodských trháků má důvod k radosti i v osobním životě. Další díly seriálu Jak jsem potkal vaši matku uvidíte ve čtvrtek od 19.10 a 19.35 na Prima love.

Přírůstek do rodiny

Cobie čeká své druhé dítě. S Taranem Killamem má dvaatřicetiletá herečka už pětiletou dcerku Shaelyn, vzali se v roce 2012. Krátce po prozrazení druhého těhotenství se Taran rozpovídal o vztahu pro časopis US Weekly. Řekl například, že s Cobbie po dlouhé době tráví konečně mnohem víc času.

Smulders totiž roky natáčela seriál Jak jsem poznal vaši matku v Los Angeles, do NY se "natrvalo" vrátila v březnu loňského roku. "Jsme v tom samém městě, nebyly jsme tam čtyři roky. Být si po boku je pro nás požitkem. Skutečně si to užíváme," uvedl Killam. Řekl také, že když spolu bydlí, s radostí uspokojuje její těhotenské chutě – a přidal historku, kdy si Cobie "poručila" meloun a chop suey (asijský pokrm) naráz.

Jak jsem potkal vaši matku – Ted a Robin Scherbatsky

Stoupající kariéra

Cobie Smulders se daří i v práci. Jako agentka Maria Hill zakotvila v úspěšných marvelovských blockbusterech (naposledy jste ji mohli vidět ve filmu Kapitán Amerika: Návrat prvního avengera).

27. ledna měl navíc na Sundance Film Festivalu světovou premiéru snímek Results, kde si zahrála po boku Guye Pearce. Smulders tu ztvární jízlivou fitness trenérku Kat. Letos má navíc premiéru i dvojka Avengers. A Cobie tam nebude chybět.

Další díly seriálu Jak jsem potkal vaši matku uvidíte ve čtvrtek od 19.10 a 19.35 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.