Blíženci – Měsíční horoskop (březen 2024)

Blíženci březen

V práci vás čeká nějaký zvláštní konflikt, který vy od prvních chvil vůbec nedokážete pochopit a budete nad tím přemýšlet celý začátek měsíce. Nelamte si s tím hlavu, spíše se zamyslete nad tím, zda si z vás někdo neudělal legraci a taky kdo vás ve vaší práci dlouhodobě manipuluje. Možná najdete řešení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Je právě ten správný čas.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Vodnář

S kým budete mít problémy

Lev

Vztahy

Váš partner bude už na začátku měsíce pracovat na tom, aby vás zase přitahoval, a bude se mu to dařit. Budete se cítit chtění a žádaní. Tím váš vztah získá na stabilitě a váš partner se bude více snažit. Vy můžete být trochu odměření, protože vám přijde, že vše je jen velká iluze. Nakonec si vše vysvětlíte a uvědomíte si, jak se věci mají.

Práce

Pozor na manipulaci, která přichází hned na začátku měsíce, ale vy to poznáte. Nebude se vám to líbit, nic s tím však neuděláte. Nakonec se rozhodnete to neřešit, což je skvělé rozhodnutí. Pomůže vám nějaká žena, která vyřeší důležité věci a vy se tak nebudete muset pouštět do složitostí.

Peníze

Peníze vás nebudou trápit na začátku měsíce, pouze na konci se budete modlit, aby přišla nějaká nečekaná částka na účet, protože jste přečerpali limit.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Kašel, modrá.

Podívejte se, co přinese březen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také