Býk – Měsíční horoskop (září 2024)

Býk září

V září budete mít příležitost ke zlepšení finanční situace a stabilizaci osobních vztahů. Tento měsíc je ideální pro plánování budoucnosti. Vaše praktické myšlení a schopnost plánovat vám ve vaší práci pomohou dosáhnout dlouhodobých cílů. Využijte své organizační schopnosti k tomu, abyste si stanovili jasné cíle a postupy, jak jich dosáhnout. Nezapomínejte na odpočinek a čas pro sebe, abyste předešli vyhoření.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Trpělivost a stálost jsou moje silné stránky.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Panna

S kým budete mít problémy

Vodnář

Vztahy

Vztahy budou harmonické, pokud budete ochotni naslouchat potřebám druhých a hlavně svého partnera. Věnujte více času rodině a přátelům. V dlouhodobých vztazích dojde k prohloubení vzájemného porozumění a lásky. Pro nezadané Býky se může objevit někdo speciální, kdo přinese do vašeho života novou jiskru. Buďte otevření a upřímní ve svých pocitech.

Práce

Vaše pracovní nasazení přinese ovoce. Zaměřte se na detailní plánování a postupné dosahování cílů. Vyhněte se unáhleným rozhodnutím a raději si vše dobře promyslete. Vaše pečlivost a důslednost budou klíčové pro úspěch v práci. Může se objevit příležitost pro školení nebo další vzdělávání, které posílí vaše odborné dovednosti.

Peníze

Finanční situace se zlepší, pokud budete pečlivě sledovat své výdaje. Může se objevit příležitost pro výhodnou investici. Buďte však opatrní a vždy si vše důkladně prověřte. Vyhněte se zbytečným výdajům a raději šetřete na důležitější věci.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Štítná žláza, růžová.

Podívejte se, co přinese září podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také