Denní horoskop BERANA na 14. 10. 2022

Beran 14. 10. 2022

Dnes se budete cítit poněkud napjatí a budete to přičítat nudě a nespokojenosti se svým současným životem. Většinu dopoledne byste mohli strávit sněním a vymýšlením bláznivých plánů, jak uniknout z rutiny. Přitom možná objevíte nápad, který bude nejen lákavý, ale také realizovatelný. V následujících dnech jej pečlivě zvažte. Možná se do toho budete chtít pustit!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nedostatek ve vašem současném vztahu, který dosud zůstával skrytý, se dnes může náhle projevit. Otázkou je, co s tím nyní uděláte. Můžete se rozhodnout to ignorovat a doufat, že když budete toto téma držet na uzdě, nakonec zmizí, nebo můžete začít být zodpovědní alespoň za své činy a začít dělat něco pozitivního.

Práce

Dnes ráno se věnujte cvičení s vysokou intenzitou. Využijte to jako osobní očistu, abyste ze sebe dostali veškerý hněv nebo napětí, které zůstaly z pracovního týdne. Pomůže vám to pročistit vzduch, abyste si o víkendu mohli naplno užít volno.

Peníze

Toto období je o tom, jak se vypořádat se všemi nabídkami a příležitostmi, které se vám naskytnou, zejména pokud jde o vaši kariéru. Štěstí a expanze se příjemně snoubí s náhlou inspirací a změnou. Jelikož se toto období dotýká vašeho kariérního sektoru, přináší také myšlenku autorit. Střetáváte se v práci s někým výše postaveným, nebo jste připraveni postavit se do čela autority ve svém životě?

Zdraví

Pozor na pokušení to dnes přehnat! Tento měsíc se cvičíte v dodržování svých zdravotních hranic. Zdraví je do značné míry závislé na spánku (dodržujte půlnoc) a pravidelné zdravé stravě. Snažte se hlídat si spánek stejně jako pramen mládí, může to být klidně totéž! Váš spánek ovlivňuje váš postoj a říká se, že postoj je všechno. (Postoj je také snídaně: voda, čerstvé ovoce a celozrnný toast je skvělý postoj!)

Přečtěte si také