Denní horoskop BERANA na 22. 10. 2022

Beran 22. 10. 2022

Dobré zprávy o úspěších v kariéře mohou u vás doma vyvolat rozruch. Návštěvy, zejména muži a mladí lidé, by mohly přicházet a odcházet po celý den a pravidelně by mohly přicházet vřelé a láskyplné hovory. Možná se budete chtít pustit do nějaké práce v domácnosti, třeba do úklidu, výzdoby nebo i drobných oprav, ale vyrušování vám může stát v cestě. Užívejte si společnosti. Vždycky můžete zítra udělat, co je třeba!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vy a vaše drahá polovička se můžete opravdu odvázat a užít si spoustu zábavy. Máte příležitost se vyblbnout. Vyrazte tedy ven a dělejte to, co vás opravdu baví, jakýmkoli způsobem, který je možný. Pokud vás oba baví dělat stejné věci, tím lépe - o svých tajnějších plánech se můžete bavit později. Prostě si užijte skvělý den!

Práce

Pokud pracujete, ostatní si najdou způsob, jak vás rozptýlit, a nebude snadné zůstat soustředěný. S největší pravděpodobností však stejně budete bez nohou a bez fantazie, a to bude zcela jistě pro dobro věci. Místo toho, abyste se obraceli do svého nitra, mluvte s ostatními.

Peníze

Nyní máte spoustu nové energie, kterou můžete využít při vytváření sítí. Jste inspirováni k setkávání s novými lidmi a k účasti na akcích, takže se ujistěte, že máte spoustu vizitek, které můžete rozdávat. To, koho znáte, se nyní stává důležitějším než kdy jindy. Do vašeho domu přibyla struktura romantiky, rodiny a zábavy, takže máte i jejich podporu.

Zdraví

Planetární konjunkce v příštích dnech vám objasní, kterým částem vaší každodenní rutiny a zdravotních postupů je třeba věnovat pozornost. Otevřenost vůči změnám je ohromující a osvobozující zároveň. Pamatujte, že postupné přidávání malých úprav do každodenní rutiny vám z dlouhodobého hlediska poslouží mnohem lépe než snaha o příliš velké změny příliš brzy nebo přijetí extrémních technik, které je příliš obtížné udržet.

Přečtěte si také