Denní horoskop BERANA na 24. 10. 2022

Beran 24. 10. 2022

Intenzivní, živé sny podněcují vaše duševní procesy. Mohli byste se probudit a přemýšlet, proč se vám zdálo to, co se vám zdálo, a jak to souvisí s tím, co se děje ve vašem životě. Nápomocné vám mohou být knihy o snech. Co pro vás symboly znamenají? Symboly, nebo dokonce samotný příběh, by mohly uvést do pohybu mentální řetězec událostí, jehož výsledkem bude nějaký nový projekt. Využijte toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner si může myslet, že si děláte legraci, jako obvykle, ale tentokrát to myslíte smrtelně vážně. Jste rozhodnuti brát slovo závazek s větší než malou rezervou. Stojí za to vytrvat, i když se váš partner válí po zemi v hysterii. Nakonec to pochopí a bude ohromen vaší odvahou.

Práce

Dosáhli jste většího a jasnějšího souladu sami se sebou, což vám pomáhá činit ta nejlepší rozhodnutí, pokud jde o vaši práci. Jste naladěni na své osobní potřeby a cíle. Využijte toho a postupujte s důvěrou.

Peníze

Nyní máte spoustu nové energie, kterou můžete využít při vytváření sítí. Jste inspirováni k setkávání s novými lidmi a k účasti na akcích, takže se ujistěte, že máte spoustu vizitek, které můžete rozdávat. To, koho znáte, se nyní stává důležitějším než kdy jindy. Do vašeho domu přibyla struktura romantiky, rodiny a zábavy, takže máte i jejich podporu.

Zdraví

Málokdy máte pocit, že chodíte po špičkách, ale v těchto dnech to možná trochu cítíte. Může to být proto, že svou zářivou energií přitahujete tolik pozornosti! Napadá mě věta "nenáviďte mě, protože jsem krásná"! Rozdávejte trochu své vysoké energie při cvičení nebo józe. Slijte smetanu, jak se říká, a užívejte si hlubšího soustředění.

Přečtěte si také