Denní horoskop BERANA na 25. 10. 2022

Beran 25. 10. 2022

Vášnivý dopis nebo telefonát může přijít od blízkého přítele nebo milostného partnera. Dotyčný může být zmatený a spíše citově strádat. Buďte laskaví! Pokud jste přemýšleli o tom, že se pustíte do psaní, je to ten správný den. Vaše představivost se vznáší vysoko. Nechte slova plynout a příliš se nyní nezabývejte gramatikou a strukturou. Upravovat můžete později.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná jste se dlouho snažili udržet toto tajemství v tichosti ukryté v nenápadném prostoru mezi ušima. Váš čas však vypršel a je možné, že budete odhaleni. Tykadla vašeho partnera jsou velmi jemně naladěna na jemné frekvence a mohou malou lež okamžitě zachytit. Koneckonců to není tak špatné tajemství, takže raději buďte upřímní.

Práce

Spojení s lidmi na emocionální, a ne pouze na mentální úrovni, je pro vás dnes klíčovým konceptem. Nezapomeňte, že lidé ve vašem týmu i všichni, s nimiž jednáte profesně, jsou v této pandemii společně. Budete na tom mnohem lépe, když si osvojíte tuto perspektivu.

Peníze

Pokud jde o peníze, jste nyní v bezpečí. Lidé, kteří jsou s vámi v blízkém vztahu, na vás dávají pozor a mohou vám navrhnout docela dobré investice. Z vaší strany je samozřejmě nutná náležitá obezřetnost. Vesmír však naznačuje, že to, co se nyní dozvíte, má zásadní význam pro posun vpřed ve vašich financích. Při hledání jistoty nenechte kámen na kameni.

Zdraví

Jste ctižádostiví a někdy můžete zapomenout na potěšení, které na této cestě můžete zažít. Zkuste si vymyslet kvíz, který si můžete několikrát do měsíce udělat: nazvěte ho "Kvíz o pohodlí bytostí". Otázky jsou na vás - ale zde je několik příkladů: Je v domě dostatek pěny do koupele? Mám oblečení, které lichotí mému typu postavy, nebo musím trochu nakoupit základní věci? Mám doma své oblíbené čerstvé ovoce? A tak dále! S trochou sebezpytování přijdete na spoustu nápadů, které vám vykouzlí úsměv na tváři.

Přečtěte si také