Denní horoskop BERANA na 28. 8. 2022

Beran 28. 8. 2022

Berani, dnes by mohl být nutný krátký výlet. Mohlo by to být skličující, protože vás to odvede od vašeho současného milostného zájmu, ale možná je to tak dobře. Telefonát v tento emocionálně nabitý den by mohl váš vztah posunout dál než vynucený společný večer. Potvrďte, že se těšíte na další setkání s přítelem, a pak se pusťte do práce!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nedovolte, aby vás dnešní energie přiměla slíbit více, než můžete dát. Při současné planetární konfiguraci máte tendenci se nějakým způsobem přetěžovat. Možná jste se s partnerem dohodli, že určitou situaci vyřešíte, ale pokud se o to budete pokoušet polovičatě, jen ji zhoršíte. Dělejte, co musíte, a bavte se.

Práce

Místo toho, abyste si hlídali a chránili to, co máte, je čas jít ven a najít něco nového. Natáhněte ruku dál. Překročte své běžné hranice. Na této cestě se vám dostane péče a podpory. Stačí jen udělat první kroky.

Peníze

Hledáte způsoby, jak využít své skvělé komunikační schopnosti k obživě. Nyní se zaměřte na svou každodenní práci a na to, čím se živíte. Je to skvělá doba pro hodnocení pracovního výkonu, protože určitě dostanete dobré známky a máte platformu, ze které můžete vypustit všechny nové nápady a konstruktivní kritiku. Udělejte ze sebe nepostradatelného člověka a určitě se posunete v žebříčku výš.

Zdraví

Dnes se cítíte o něco lépe. Po emocionální stránce je vše stabilnější. Pro jednou nemáte pocit, že by vám ostatní kolem vysávali veškerou energii. A zároveň je to pro vás znepokojující, protože máte rádi pocit, že jste potřební. Možná by vám prospělo, kdybyste se zaměřili sami na sebe. Dělejte pro sebe to, co tak dobře děláte pro ostatní. Stanovte si malý cíl, například připravit dobrou večeři nebo se rychle projít, a jakmile ho splníte, trochu se poplácejte po zádech.

Přečtěte si také