Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 4. 10. 2022

Blíženci 4. 10. 2022

Vaše nálada by se měla obrátit k tomu, abyste se pustili do práce. To může znamenat, že budete muset některé věci, včetně lidí, odstranit z cesty. Nebojte se v případě potřeby jednat, abyste dosáhli svého. Činy budou mluvit hlasitěji než slova. Pokud máte pocit, že vám čas utíká, roztrhněte kalendář a užívejte si každý okamžik tak, jak přichází.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne vám možná konečně pomůže uvědomit si, že máte další možnost v probíhající sáze vašeho současného vztahu. Nejprve však musíte vážně probrat, jakou společnou budoucnost si představujete a zda oba očekáváte totéž. Pokud ne, pak je to to, čemu se musíte věnovat dříve, než bude pozdě.

Práce

V příštím roce a půl vás čeká mnoho změn. Ve vašem životě, a zejména v kariéře, dojde k restrukturalizaci. Nebojte se nechat svou současnou práci rozpadnout, abyste mohli začít znovu s něčím novým - s něčím, co vás bude bavit.

Peníze

Toto období je plné harmonických aspektů, které přinášejí lásku do vašeho domácího života a umožňují vznik vřelých citů a vzpomínek. Zároveň jste vybízeni k tomu, abyste se o nich otevřeli a možná dokonce využili klíčová témata a vhledy, které se právě teď vynořují, pro svou práci. Dejte průchod své fantazii a možná zjistíte, že jste plní skvělých nápadů, které vám i vašim blízkým přinesou více peněz.

Zdraví

Dnešní den je především o reformě. Cokoli lze zlepšit, je vaše duše přímo na místě. Konečně se chcete začít více soustředit na svou pohodu. Jste známí tím, že se soustředíte na větší dobro, zatímco někdy hrubě ignorujete to osobní, to tady doma, člověka, který se na vás dívá v zrcadle. Chápete, kam to směřuje? Přestaňte zachraňovat svět a pořádně si zacvičte. A věnujte pozornost tomu, co se vám vaše tělo snaží říct.

Přečtěte si také