Denní horoskop BÝKA na 22. 9. 2022

Býk 22. 9. 2022

Dnes jste na vrcholu sil, Býci, jak se patří. Jste na nejlepší cestě dobýt oblast, kterou jste kdysi považovali za nemožnou. Zůstaňte silní a asertivní. Je to pro vás skvělá doba, ale není čas příliš se soustředit na jednu věc. Ujistěte se, že máte všechny možnosti otevřené. Nenechte se nyní strhnout k tomu, abyste se zavázali pouze k jednomu táboru.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se dozvíte o svatbě nebo zásnubách někoho jiného, možná si uvědomíte jednu nebo dvě věci týkající se vašeho milostného života. Dnešní atmosféra vás oba inspiruje k tomu, abyste zvážili perspektivu dlouhodobého závazku, což je umocněno myšlenkou na vaše přátele, kteří se právě berou. Oba vás to láká, možná však budete potřebovat čas na rozmyšlenou.

Práce

Víte něco, co někdo jiný neví, a jste rádi, že máte takovou moc. Zde buďte opatrní. Není čas na to, abyste ubližovali zbytečnými pomluvami nebo drby. Takové jednání vám později nakonec ublíží.

Peníze

Tento týden je o romantice, dětech a zábavě, ale také o cestování, vzdělávání a duchovnu. Kteroukoli z těchto oblastí lze nyní vytěžit pro další práci nebo budování zcela nového podniku. Máte schopnosti, abyste to dokázali. S trochou tvrdé práce a soustředěným záměrem může být v budoucnu více peněz vašich.

Zdraví

Při tranzitu dne se probudíte a ucítíte vůni kávy. Jde o to zbavit se starého a přežitého a přinést nové. Možná to bude vaše první tušení, že budete chtít vážně uklidit své skříně a životní prostor. Přemýšlejte o tom: je snazší přinést nové, pokud je k tomu prostor! Vezměte v úvahu metaforu dýchání: každý výdech je mini očistou, takže ať je dlouhý a energický, a pak se doplňte čerstvým vzduchem.

Přečtěte si také