Celebrity

24. července 2024 16:12

redakce Prima Ženy

Milan Peroutka se na dovolené dozvěděl smutnou zprávu. Navždy mu odešla jeho babička

Zpěvák a herec Milan Peroutka (34) aktuálně prožívá velmi smutné období. Na sociálních sítích zveřejnil, že svět navždy opustila jeho milovaná babička.

Milan Peroutka se na svých sociálních sítích se svými sledujícími podělil o bolestnou zprávu, a to že ho navždy opustila jeho babička. Zpěvák se aktuálně nachází v Londýně, kde tráví dovolenou se svým partnerem Dominikem, o to složitější pro něj celá situace je.

Čtěte také: Zpěvačka Kamila Nývltová v slzách: Navždy odešla její milovaná babička

Dojemné vzpomínky

„Babičko radotínská, dnes budu chodit křížem krážem Londýnem s myšlenkami na tebe. Tak už jste zase s taťkou, s dědou a se všemi tvými milovanými pejsky spolu, viď? Vzpomínám na tvé výborné trojbarevné bábovky i na árii z Rusalky, co se linula z kuchyně s dovětkem, že bys byla bývala mohla být zpěvačkou,“ rozepsal se Peroutka na svém profilu na Instagramu a přiložil společný snímek se svou babičkou.

„A i když už se ti často špatně hledala slova, na písničkové texty sis vzpomněla vždycky. Tak ti posílám nějakého Waldu tam nahoru a pevné obejmutí na rozloučenou. S mým “kolegou” Dominikem, na kterém jsi mohla posledně oči nechat. A za což já jsem byl moc rád,“ dodal Milan Peroutka, kterého příští týden diváci mohou sledovat v zábavné vědomostní show Kdo se ptá? v pátek na Primě. Babička by z vnuka měla jistě radost. Můžeme prozradit, že si povede na výbornou.

Milan Peroutka se objevil na filmovém festivalu v Karlových Varech po boku partnera Dominika:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.