Celebrity

4. června 2024 09:50

Josef Šťastna

Zpěvačka Kamila Nývltová v slzách: Navždy odešla její milovaná babička

Zpěvačka Kamila Nývltová zažívá jedno z nejtěžších období. Na sociálních sítích zveřejnila, že z jejího života odešla milovaná babička Janička.

Muzikálová zpěvačka Kamila Nývltová na sociálních sítích zdůraznila, že babička Jana pro ni byla jednou z nejdůležitějších žen v životě.

„Měla jsem tu nejhodnější babičku na světě. Vždy mi vozila ty nejlepší ořechové rohlíky polévané čokoládou z pekárny! Když jsem měla bolavé srdce a byla zlomená láskou, poslouchala a nesoudila, vždy jen řekla, že by si přála, abych byla šťastná. Chodila se mnou na procházky na kačenky a byla velmi obětavá. Strašně moc nám pomáhala s mojí sestřičkou Eliškou, která byla velmi nemocná, a až do její smrti nám byla oporou a Elišku milovala. Teď už je s ní a se všemi, které jsme ztratili – a jednou se s nimi zase potkáme,“ napsala Nývltová v slzách na Instagram.

Podívejte se na rozhovor Kamily Nývltová s Honzou Dědkem:

Nývltová také sdělila, že její babička by si nepřála, aby rodinu nyní zalila vlna smutku a trápení. Zpěvačka navíc věří, že se s milovanou babičkou zase jednou setká.

Mohlo by vás zajímat: Kamila Nývltová byla uvězněná na horách

„Pamatujte, život je křehký! Každou minutu! Každý z nás prožívá trápení a smutky, ale je to koloběh života! Proto vždy najdeme sílu a čas všechno zahojí,“ dodala Nývltová.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 7. 2024

Berani, budete mít příležitost vyjasnit si vztahy s některými příbuznými. Někteří z nich občas zneužívají vaší laskavosti a vy jim posloužíte, aniž byste se nad sebou zamysleli. Den bude možná stresující a vy můžete být podráždění. Pokuste se využít tento den ve svůj prospěch a dát si život do pořádku.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.