Astročlánky

26. července 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 26. července 2024: Buďte tvořiví a následujte svou vášeň

Víkendové poselství se vznáší v energiích ohně, vášně, radosti a tance. Otevřete své srdce a staňte se tvůrci vlastního života. Napište si scénář, ve kterém hrajete hlavní roli, a vyzkoušejte si, jaké to je být hercem i režisérem. Důvěřujte svému srdci a zažijete zázraky.

Víkendová karta: Královna ohně

Královna ohně zastupuje ženy ohnivých znamení Beran, Lev a Střelec. Její energie velmi příznivě ovlivňuje také ostatní. Je dynamická, impulzivní a má silnou intuici. Je obrovsky štědrá a tvořivá. Zvládne chrlit jeden nápad za druhým, na nic nečeká a rovnou je také realizuje. Představte si mocnou sopku, která chrlí horkou lávu, přesně taková je žena, královna, bohyně a zároveň impulzivní čertice. Přijměte její energii a staňte se královnou či králem života. V její přítomnosti se nikdy nebudete nudit. Muži mají čest poznat ženu nesmírně přitažlivou a sebejistou. Pokud si troufáte jít ruku v ruce s Královnou ohně, budete mít o zábavu postaráno, a navíc získáte věrnou a neodolatelnou bohyni, která bude stát při vašem boku.

Důvěřujte vnitřní moudrosti

Nepochybujte o sobě a svých kvalitách. Neustále si opakujte, že jste mocná bytost, která dokáže překonat veškeré překážky. S láskou se oddávejte změnám, které k vám přicházejí. Nepodceňujte se a nesrovnávejte se s ostatními. Pokud to děláte, okamžitě přestaňte a povzbuzujte se k dalším činům. Zamyslete se a položte si otázku, jaké mínění o sobě máte? Vnímáte se jako přitažliví, nebo o sobě naopak pochybujete? Jestli je vaše odpověď ano, je nejvyšší čas s tím něco udělat. Vyrazte ven, nevyhýbejte se společnosti. Užívejte život a radost bytí.

S nadšením realizujte své sny a přání

V pracovní oblasti na vás čeká úspěch, hojnost a také tvořivá energie, která vás povede krůček po krůčku ke štěstí. Pokud hledáte nové místo a jste aktivní, máte velkou šanci uspět na pracovních pohovorech, konkurzech nebo na vás čeká povýšení ve stávajícím místě. Nevzdávejte se svých snů a pokračujte dál. Neexistuje překážka, kterou byste nezvládli.

Čtěte také: Velký horoskop na srpen: Býci budou víc utrácet, Váhy potkají osudového partnera

Toužíte po lásce? Máte ji mít! Přitažlivý muž, přitažlivá žena už vám jdou naproti. Nepochybujte o sobě a buďte otevření novým směrům. Jestli chcete prožít letní milostné dobrodružství a nevadí vám jen chvilková známost, tak s chutí do randění. O nápadníky nouze opravdu nebude.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Jaký bude srpen podle karet?

Sdílejte článek
Štítky karty víkend výklad karet tarotové karty Andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.