Astročlánky

20. července 2024 06:30

redakce Prima Ženy

Velký horoskop na srpen: Býci budou víc utrácet, Váhy potkají osudového partnera

PRIMA HOROSKOPY S1 - AURA: Měsíční horoskop na srpen 2024

Co vám předpovídají hvězdy na osmý měsíc roku? Jak se vám bude dařit v práci, ve vztazích nebo jak na tom budete se zdravím? Kdo se může těšit na letní flirt a večírky pod širým nebem, kdo bude řešit potíže v práci a koho může potkat osudová láska? Přečtěte si velký horoskop na srpen 2024.

Blíží se nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí, a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

Už na začátku měsíce pocítíte velkou změnu, která se bude týkat něčeho nového ve vašem životě. Může se jednat i o nový vztah nebo s partnerem začnete novou práci. V každém případě vám to přinese stabilitu. Poté začnete zavírat oči před láskou, a tak to vydržíte až do konce měsíce. V práci budete jen zářit.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Berana.

Býk

Dovolenou si užijete se vším všudy. Nebojte se ani utrácet, protože ty peníze se vám vrátí a budete mít dostatek na celý měsíc. Dokonce můžete objevit nějakou věc, kterou jste si chtěli už dávno koupit. Budete to zvažovat, ale neváhejte, už se ta dobrá koupě nemusí opakovat. A vám to udělá dlouhodobou radost.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Býka.

Blíženci

Po sledu událostí, které se stanou začátkem měsíce, si budete myslet, že máte smůlu a že se vás drží neštěstí. Ale to se brzy změní a vám dojde, že vše mělo spolu souvislost. Koncem měsíce vás čeká velká oslava v rodině nebo u blízkých přátel. Užijte si ji, ale nepijte moc, mohla by přijít ostuda.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Blížence.

Rak

Pozor si dejte na nečestné jednání někoho, pro koho budete dělat nějakou práci. Nebude vám chtít zaplatit a bude se vymlouvat, že jste se domluvili jinak. Trvejte na svém a nedejte se zlomit. Budete celý měsíc tak nějak bojovat o to, aby vám poslali vaše peníze. Buďte vytrvalí a nevzdávejte se.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Raka.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která dávají přednost práci před láskou

Lev

Potřebujete odpočívat a vůbec to nedokážete. Možná by bylo dobré se s někým poradit, najděte si třeba kouče nebo terapeuta, aby s vámi probral různé možnosti. Navíc vás už dlouhodobě trápí spánek a ten je také potřeba znovu zharmonizovat. Měli byste myslet nejvíc na sebe.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Lva.

Panna

Hned na začátku srpna se vám splní nějaký váš sen. Pokud ve vašem vztahu žárlíte nebo váš partner žárlí, žárlivost odložíte a nebudete ji řešit. Dokonce uzavřete minulost. Následně budete řešit, že se cítíte jednou nahoře a jednou dole, budete s tím bojovat a nakonec celý ten boj zrušíte, něco v sobě změníte a opustíte to, co už nefunguje. Pak překonáte překážky a vznikne něco nového. Může to být i nový vztah, ale váš partner se bude rozhodovat. Koncem měsíce vás čeká cesta.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Pannu.

Váhy

Čekají vás velké změny v partnerství. Někoho potkáte, ale ten člověk se bude bát vyjádřit své city. Nakonec se k tomu odhodlá a už v půlce měsíce se z něj stane trvalý partner, který vám přinese stabilní vztah a velkou lásku. Budete se moci na svého partnera spolehnout.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Váhy.

Štír

Na začátku měsíce budete řešit nějaké záležitosti spojené s úřady, ale to se rychle uzavře, protože tam mohou být nějaké manipulace a lži. Následně budete překonávat překážky a budete se na vše cítit sami. Pak přijde setkání a hojnost. Osud vám přináší dva muže, kteří pro vás chtějí jen to nejlepší. Na konci měsíce vás čeká něco nového ve spojitosti se zamilovaným mužem a jeho beznadějí. Nakonec s ním můžete zažít skvělý sex.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Štíra.

Střelec

Váš partner bude hodně nedůvěřivý už od začátku měsíce. Nejvíce mu budou vadit vaše akce s kamarádkami. Bude žárlit, což paradoxně nakonec zažehne mezi vámi nový vztah, ve kterém se oba posunete ze samoty, kterou jste prožívali ve vašem vztahu, do zamilovanosti. A možná se domluvíte i na stěhování, což se odkládalo už měsíce.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Střelce.

Kozoroh

První dny měsíce budete odpočívat a čeká vás hodně návštěv kolegů a přátel a večerní grilování. Pozor si dejte na to, abyste nezaspali jednu důležitou schůzku, na kterou se chystáte už delší dobu. Mohlo by to pro vás být nepříjemné. Někdo ze sousedů vám přijde vytknout noční hluk.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Kozoroha.

Vodnář

Čeká vás nostalgické období, kdy se vám budou vybavovat různé písničky, a dokonce budete náhodně navštěvovat místa, která vám připomenou minulost. Vyvrcholí to tím, že vás navštíví někdo z minulosti, ale tím se to uzavře. Koncem měsíce se vám podaří navázat ve vašem vztahu na minulost. Konečně do toho skočíte a uděláte změny, které přinesou nové začátky vaší lásky.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Vodnáře.

Ryby

Začátek měsíce bude o nějaké cestě, kterou byste chtěli absolvovat, ale je možné, že ji nakonec zrušíte a budete odpočívat. Vše bude zahaleno tajemstvím. To přinese vnitřní změnu, která se týká stability a splněného snu. Koncem měsíce přichází něco nového, a to bude nový muž. A s ním přijde flirtování a láska, kterou budete prožívat do konce měsíce.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Ryby.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 9. 2024

Potřebujete změnu, Berani? Pokud vám věci začínají připadat nudné a jste apatičtí, je pravděpodobné, že ano. Jediné, co musíte udělat, je zjistit, co změnit. Pokud jste většinu času doma, vyměňte nábytek. Díky tomu může dům působit nově. Zvažte vyvěšení nových obrazů nebo přinesení čerstvých květin. Změňte svůj rozvrh. To vám dodá energii.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.