Štír – Měsíční horoskop (srpen 2024)

Štír srpen

Na začátku měsíce budete řešit nějaké záležitosti spojené s úřady, ale to se rychle uzavře, protože tam mohou být nějaké manipulace a lži. Následně budete překonávat překážky a budete se na vše cítit sami. Pak přijde setkání a hojnost. Osud vám přináší dva muže, kteří pro vás chtějí jen to nejlepší. Na konci měsíce vás čeká něco nového ve spojitosti se zamilovaným mužem a jeho beznadějí. Nakonec s ním můžete zažít skvělý sex.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám dokonalé zdraví. “

Jaké znamení vám přinese štěstí

Lev

S kým budete mít problémy

Kozoroh

Vztahy

Budete překonávat překážky ve vašem vztahu a uzavírat věci z minulosti. Budete zažívat stav jednou nahoře a jednou dole. Ještě začátkem měsíce pocítíte beznaděj, protože budete bojovat, a pak přijdou nové začátky a stabilita. Budete na vztahu pracovat a přijdou další nové začátky. Koncem měsíce se však objeví někdo nový - zamilovaný a možná osudový muž.

Práce

V práci na vás bude nějaký muž žárlit, ale nakonec to přestane řešit. Poté přijde rychle vaše rozhodování, ale bude spíše iluzorní, což nakonec přinese radost. Pak přichází náhlé ukončení všech konfliktů a vaše práce bude plná naděje a vášně. Koncem měsíce se budete rozhodovat, jakou cestou se vydáte, zda budete pracovat nebo odpočívat.

Peníze

Radost a plodnost vašich financí vás čeká už od začátku měsíce, což přináší i stabilitu a opět velkou radost.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Záda, růžová.

Podívejte se, co přinese srpen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také