Ryby – Měsíční horoskop (srpen 2024)

Ryby srpen

Začátek měsíce bude o nějaké cestě, kterou byste chtěli absolvovat, ale je možné, že ji nakonec zrušíte a budete odpočívat. Vše bude zahaleno tajemstvím. To přinese vnitřní změnu, která se týká stability a splněného snu. Koncem měsíce přichází něco nového, a to bude nový muž. A s ním přijde flirtování a láska, kterou budete prožívat do konce měsíce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Moje tělo je ideální.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Beran

S kým budete mít problémy

Střelec

Vztahy

Začátkem měsíce budete mít hodně nabídek, ale budete překonávat překážky, protože vás čeká boj a s tím spojená beznaděj. Jednou budete nahoře a jednou dole. A vše se bude týkat lásky. Poté přijdou nové začátky a nový vztah, i když občas budete zažívat ztráty, ale ty budou jen ve vaší hlavě.

Práce

Na začátku měsíce vás čeká cesta a zpráva, která vám přinese velkou radost. Budete spokojeni a budete mít jistotu, že vše je v pořádku. V druhé polovině měsíce se budete více věnovat vztahům než práci. Čeká vás totiž hojnost flirtování a schůzek s někým, do koho se zamilujete.

Peníze

Peníze na vás čekají hned na začátku měsíce, a to hodně peněz. Pak budete k sobě trochu kritičtí a konec měsíce je znovu o penězích, které vám přicházejí.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Návštěva lékaře, bílá.

Podívejte se, co přinese srpen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také