Panna – Měsíční horoskop (srpen 2024)

Panna srpen

Hned na začátku srpna se vám splní nějaký váš sen. Pokud ve vašem vztahu žárlíte nebo váš partner žárlí, žárlivost odložíte a nebudete ji řešit. Dokonce uzavřete minulost. Následně budete řešit, že se cítíte jednou nahoře a jednou dole, budete s tím bojovat a nakonec celý ten boj zrušíte, něco v sobě změníte a opustíte to, co už nefunguje. Pak překonáte překážky a vznikne něco nového. Může to být i nový vztah, ale váš partner se bude rozhodovat. Koncem měsíce vás čeká cesta.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám skvělé nápady.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Štír

S kým budete mít problémy

Lev

Vztahy

Hned na začátku měsíce můžete mít se svým partnerem skvělý sex. Budete se rozhodovat, zda je pro vás důležitá láska a zda chcete překonat překážky. Následovat může pocit beznaděje a osamocení a z toho plynoucí kritika, protože vám vše přijde jako iluze, a pak to ukončíte.

Práce

Muž, který je vaším kolegou,  je do vás zamilovaný a pomůže vám překonat překážky, které se vám hromadí. Můžete kvůli tomu zažít ztráty, a tak budete o všem přemýšlet a rekapitulovat celou situaci. Na konci měsíce se můžete v práci stěhovat nebo dostanete novou nabídku práce.

Peníze

Něco nového přichází do vaší finanční situace. Přináší vám to dominantní muž, který chce, abyste nemuseli nic řešit.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Hlava, vojenská zelená.

Podívejte se, co přinese srpen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také