Celebrity

23. července 2024 19:21

Vanesa Havlíková

Céline Dion si podmanila Paříž. Navzdory vážné nemoci vypadala v kostýmku skvěle

Legendární zpěvačka Céline Dion (56) se od té doby, co veřejně přiznala, že se již několik let potýká s vážným onemocněním zvaným stiff-person syndrom, objevuje na veřejnosti zřídkakdy. Nyní ji fotografové zachytili v ulicích Paříže, kde kanadská hvězda rozdávala úsměvy na všechny strany a v elegantním outfitu jí to moc slušelo.

Pár dní předtím, než v Paříži vypuknou letní olympijské hry, do metropole módy dorazila kanadská zpěvačka Céline Dion. Fotografové ji zachytili ve chvíli, kdy dorazila do luxusního hotelu Royal Monceau. Úsměvy rozdávala na všechny strany.

Čtěte také: Céline Dion popsala svou největší bolest. Při zpěvu má pocit, jako by ji někdo škrtil

Céline Dion se už několik let potýká s vážným onemocněním, zvaným stiff-person syndrom (SPS), které způsobuje nesnesitelné křeče a bolesti. Neurologické autoimunitní onemocnění ovlivňuje pohybové nemocné natolik, že se z nich při záchvatech v podstatě stávají živé sochy – vědí o sobě a o tom, co se děje okolo nich, ale nemohou řádně ovládat své svaly.

Jelikož se jedná o nevyléčitelnou nemoc, nezbývá Céline Dion nic jiného než bojovat. Lékaři dovedou průběh nemoci zpomalit a zmírnit její symptomy. Právě díky tomu zpěvačka neztrácí naději, že se opět vrátí ke koncertování.

Céline Dion si podmanila Paříž

Pro všechny její fanoušky jsou nadějí blížící se letní olympijské hry v Paříži, protože se již nějakou dobu spekuluje o tom, že právě v rámci nich by mohla Céline opět veřejně zazpívat. Kanadská zpěvačka byla nyní viděna před jedním z luxusních hotelů francouzské metropole, a naděje všech jejích přívrženců tak jen vzrostla.

Céline před hotelem Royal Monceau rozdávala úsměvy na všechny strany a vypadala velmi dobře. Tematicky se oblékla do elegantního outfitu v podobě černého saka, bílé košile a černých širokých kalhot. Celkový look doplnila už jen tmavými slunečními brýlemi a světlou kabelkou s motivy Eiffelovy věže.

Podívejte se, jak vypadá letošní olympijská kolekce:

Sdílejte článek
Štítky nemoc zdraví hudba hotel Paříž oblečení móda Céline Dion Letní olympijské hry celebrity naděje umění a zábava nemoci a zdravotní potíže

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 9. 2024

Berani, nepříjemné situace, které dnes nastanou, by vás mohly přivést do stresu. V mysli se vám může objevit náhlá touha po útěku. Dejte si pozor, abyste si frustraci nevylévali přemírou jídla nebo pití. To by mohlo situaci jen zhoršit. Soustřeďte se na úkoly, které máte před sebou, a dokončete je. Následně si dopřejte dlouhou procházku, abyste si vyčistili hlavu, a pusťte si film, který vás od všeho odpoutá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.