Celebrity

24. července 2024 07:00

Vanesa Havlíková

Václav Noid Bárta farmaří kvůli dětem. Sledující ale naštval videem, jak zabíjí kohouta

Nejenže se Václav Noid Bárta (43) stíhá věnovat hudbě, herectví a rodině, navíc teď tráví čas na své malé farmě, kterou stále rozšiřuje o nová zvířata. Doma má již kachny, slepice a kohouty, které chová především na maso. Přiznal, že právě kvalita je pro něj klíčová. Zároveň chce, aby jeho dcery viděly, jak to v přírodě chodí.

Zdá se, že farmaření se pro Václava Bártu stalo velkým koníčkem. Kromě práce na zahradě, ho nějakou dobu naplňuje především chov zvířat, která si pořídil. Doma má již slepice, kohouta, kachny, husy a zvířat na jeho farmě stále přibývá.

Čtěte také: Václav a Eliška Bártovi se seznámili jako zadaní. Našli jsme recept na vztah, tvrdí Noid

Kohout vzbudil rozruch

Vašek Noid se pravidelně na svých sociálních sítích se svými sledujícími dělí o novinky z jeho malého hospodářství. Fanoušky zásobuje nejen roztomilými snímky zvířatek, ale v některých příspěvcích poukazuje na vše, co farmaření obnáší.

Začátkem měsíce vyvolal právě jedním z takových příspěvků rozsáhlou diskuzi. Jednalo se o video, ve kterém vaří kohouta. „Děkujeme kohoutovi Mauimu. Prostě i tohle k farmaření patří. Část chovu je určena na maso, abych měl zdravé a kvalitní maso pro děti,“ napsal na svém Instagramu a přiložil video s mrtvým zvířetem, které okamžitě vyvolalo rozhořčení.

„Tys ale nevysvětlil, co ten chudák udělal, že musel náhle zemřít! Já tomu nerozumím...,“ ozvala se zpěvačka Bára Basiková. „Vašku, jak vás zbožňuji, tak tohle jste si mohl celé odpustit...nějak ani nechápu, proč to zveřejňovat...zpíváte jako Bůh a to nám stačí,“ vzkázala další ze sledujících. „Zabít zvíře, co chce žít? Karma snad pořád jede,“ vzkázal další sledující.

Farmaření propadl také David Beckham

Herec, který se objevuje například v seriálu ZOO či zábavné show Máme rádi Česko, po vlně negativních reakcí přidal vysvětlení. „Když jsem ho bral jako malýho, měl jsem se sousedama domluvu, že až bude moc hlasitej, že ho sníme, stejně jako část těch kuřat. No, a začal být takový hlasitější,“ vysvětlil Noid. Tím, že zvířata chová na maso, se tedy nijak netají.

Farmaření již před časem propadl také slavný anglický fotbalista David Beckham. Ten dostal od své manželky Victorie k Vánocům slepice a krůty, o které se pečlivě stará. Umístil si je na pozemek svého domu v Cotswolds a na jaře se pochlubil tím, jakou radost mu udělalo, když v kurníku našel první vejce.

Podívejte se na netradiční dárek, který dostal David Beckham od své manželky:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 9. 2024

Berani, nepříjemné situace, které dnes nastanou, by vás mohly přivést do stresu. V mysli se vám může objevit náhlá touha po útěku. Dejte si pozor, abyste si frustraci nevylévali přemírou jídla nebo pití. To by mohlo situaci jen zhoršit. Soustřeďte se na úkoly, které máte před sebou, a dokončete je. Následně si dopřejte dlouhou procházku, abyste si vyčistili hlavu, a pusťte si film, který vás od všeho odpoutá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.