Celebrity

12. září 2023 13:50

Marie Makovská

Václav a Eliška Bártovi se seznámili jako zadaní. Našli jsme recept na vztah, tvrdí Noid

Václav Noid Bárta v 7 pádech Honzy Dědka

Václav Noid Bárta (42) na pozvání moderátora Honzy Dědka dorazil do oblíbené talkshow i s manželkou Eliškou. Prozradil, proč končí s muzikály, a spolu s partnerkou promluvili o svém seznámení v době, kdy ještě oba byli zadaní.

„Poznali jsme se v divadle. Jako devatenáctiletá jsem nastoupila do Karlína jako baletka. Byla jsem mladá tanečnice po škole, Karlín byl pro mě neuvěřitelný svět...,“ začala vyprávět krásná Eliška Bártová (za svobodna Grabcová). „Okamžitě jsem si jí všiml. Bylo to na Aidě. Šla tam přehlídku v krásných šatech, okamžitě jsem se do ní zakoukal. Akorát že jsem byl ještě poprvé ženatý, pak ještě podruhé ženatý…“ doplnil svoji třetí manželku Noid.

Kdy už spolu budeme chodit?

„My jsme si byli vždycky blízcí. Měli jsme společné názory, poslouchali jsme stejnou hudbu. Přátelili jsme se, ale byli jsme zadaní. Pak jsme byli nezadaní a přišla otázka, kdy už spolu budeme chodit. Já řekla, že jo, a od té doby jsme spolu,“ popsala Eliška zlomový okamžik.

Mohlo by vás zajímat: Bučková nespustila oči z Noida. Bývalí milenci na sebe nezanevřeli

„Rozvedl jsem se podruhé, přišel jsem do divadla, Eliška procházela kolem a já se jí zeptal, kdy se rozejde a kdy půjdeme na rande. Ona mi řekla, že je čerstvě rozejitá, šli jsme na rande a od té doby jsme spolu,“ dodal Noid s tím, že jeho třetí manželství je idylické.

„My se nehádáme vůbec. Našli jsme recept na vztah, kdy jeden z nás uhne, když cítí, že by se mohlo něco stát. Dáme si prostor tři až pět minut v klidu, negativní energie opadne. A díky tomu se nehádáme,“ prozradil Noid v rozhovoru s Honzou Dědkem, který můžete sledovat už v úterý 12. září od 21.35 na Primě.

V nejlepším přestat

Aktuálně dělá Vašek Noid tlustou čáru za muzikály. „Po dvaceti letech pomalu s muzikály končím. Poslední, co mi zbývá, je Jesus Christ Superstar, kterého se jen tak nevzdám. Ale nic jiného už nastudovávat nechci. V nejlepším se má přestat a já nechci hrát dědečky, kteří někde drží flašku,“ řekl Noid. S fanoušky se bude setkávat už jen na koncertech.

Čtěte také: Nadaný Vašek Noid Bárta se snaží dělat songy po svém. Kritice se jen směju, tvrdí

„Máme galakoncert s Orchestrem Karla Vlacha – 13. prosince v Kongresovém centru. Hraju s nimi moc rád a hrozně mě to baví. Bude to hezký zážitek, bude to naše druhé gala. Po tom prvním na jaře byli lidi nadšení. Snažíme se orchestr zmodernizovat, aby to nebyl ten, který znáte z Televarieté. Děláme současnější písničky nebo starší hity v moderních aranžích,“ těší se na svůj letošní největší koncert Noid.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.