Celebrity

24. července 2024 17:00

Michaela Vlčková

Anička Slováčková si užívá v Egyptě. Prozradila, že přítel je baskytarista z kapely

Anička Slováčková (28) se svým sledujícím na sociální síti pochlubila snímky z pohádkové dovolené v Egyptě. Šťastné období zažívá také díky příteli, jehož identitu odhalila teprve nedávno.

Zpěvačka Anička Slováčková, která svádí boj se zákeřnou rakovinou, se aktuálně sluní v Egyptě. Na sociální síti Instagram sdílela snímky, na kterých se koupe v moři a svým sledujícím zároveň ukázala postavu v plavkách. „Jó, to je bájo, tohle,“ napsala k fotkám, na kterých jenom září.

Fanoušci jsou z nových snímků talentované umělkyně nadšeni. „Moc vám to sluší,“ zaznělo v komentářích. „Nádhera, Aničko. Je tak krásné vidět, jak jste šťastná,“ okomentovala další z fanynek. „Jste krásná mladá žena, hezky si to užijte. Sluníčko dobíjí baterky,“ přidala se další.

Odtajnila přítele

Nejenže si Anička užívá krásných chvil na dovolené, září také díky svému příteli. Kdo je jejím partnerem, prozradila dcera Felixe Slováčka a Dagmar Patrasové teprve nedávno. „Pro spoustu lidí to nebude překvapení, protože ho roky vidí po mém boku. My jsme totiž byli dlouho nejlepší kamarádi, ale pak přeskočila jiskra,“ svěřila se deníku Blesk s tím, že tvoří pár s baskytaristou ze své kapely.

Čtěte také: Smích léčí, říká Anička Slováčková. Fanoušky pobavila podobou s Ivanem Mládkem

S Matějem Růžičkou společně vystupují, takže na veřejnosti bok po boku tráví hodně času, aniž by někdo cokoliv tušil.

Jejich společným koníčkem je kromě hudby také vaření, které oba milují. Svou lásku si Anička nemůže vynachválit. „Můj přítel je podle mě seslaný z nebe, je to neskutečně vtipný člověk, stejně vtipný jako ten náš pes, jsem za něj strašně šťastná a fakt platí pravidlo – v nouzi poznáš přítele,“ rozplývala se Slováčková, zatímco hovořila o svém partnerovi.

„Jsem ráda, že jsme to spolu vydrželi za těch hezkých chvil, kdy jsem byla ‚napřesdržku‘, do tady těch náročných chvil, zvládá to úžasně. Je to muzikant, je to strašně chytrý člověk, není to výrazný člověk v showbyznysu,“ nastínila s tím, že už roky spolu pracují.

Anička Slováčková řeší svatbu. Vztah rodičů označila za toxický. Takhle dopadnout nechce:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.