Celebrity

20. května 2024 12:18

Tomáš Durčák

Petr Novotný synův nechutný útok na Aničku ignoruje. Přitížilo by se mu, myslí si dcera

Zpověď Aničky Slováčkové

Bývalý bulvární novinář a nynější starosta Řeporyjí Pavel Novotný na sebe svými neuctivými výroky o rakovině Aničky Slováčkové zase jednou upoutal pozornost celého národa. Vyvstala proto logická otázka, co na drsná slova svého syna říká jeho otec, legendární bavič Petr Novotný. Dle jeho dcery a Pavlovy sestry však synovy výlevy vůbec nesleduje a je to dobře, neboť by se mu zřejmě přitížilo.

Starosta pražské městské čtvrti Řeporyje a člen Občanské demokratické strany Pavel Novotný na začátku května nadzvedl obočí celé veřejnosti. Na sociální síti X bez okolků napsal, že se aktuálně do Felixe Slováčka nenaváží, protože ví, že mu brzy zemře jeho dcera Anička. Vše odstartovalo jeho vyjádření k tomu, že se Felix zúčastnil předvolební akce koalice Stačilo, za níž kandiduje mimo jiné europoslankyně KSČM Kateřina Konečná.

Čtěte také: Novotný šokoval výrokem o nemocné Slováčkové. Dám ti do držky, vzkázal Kolovratník

„Felix byl vždycky debil. Dávám mu pokoj asi rok a půl, co vím, že mu zemře dcera. Anička bohužel nemá žádnou šanci. Ale tohle přehnal,“ napsal do éteru Novotný, který svými slovy zvedl bouři kritiky. Pod tlakem veřejnosti nakonec svůj příspěvek smazal a veřejně se za něj omluvil. „Tak já se tedy omlouvám za zcela nevhodný tweet týkající se rodiny Slováčkovy. A jděte na týden do p*dele. Omlouvám se upřímně a nesmírně svého tweetu lituji,“ uvedl Novotný, jenž je aktuálně za své předchozí kontroverzní kauzy v podmínce.

Na nevybíravá slova politika zareagoval i sám Felix. „Já na takové lidi, jako je on, nebudu vůbec reagovat. To, co napsal, je ošklivé, velmi ošklivé a divím se, že něco takového vůbec vypustí. Cokoliv bych k tomu řekl, to by nebylo slušné. Normální člověk tohle neudělá,“ řekl znechucený Slováček pro expres.cz poté, co si veřejně přečetl vzkaz, že jeho dcera bojující s rakovinou tak jako tak zemře. „Petra Novotného je mi líto, že má syna, který je takové prase,“ dodal známý saxofonista ještě pro deník AHA!

Mohlo by vás zajímat: Adela Vinczeová se pochlubila adoptovaným synem. Moderátorka na rodinu čekala dlouho

A právě názor legendárního baviče Petra Novotného na to, jak se ve veřejném prostoru chová a projevuje jeho syn, nyní leckoho zajímá. Otec Pavla Novotného se už na veřejnosti neobjevuje zhruba deset let. V říjnu 2013 prodělal cévní mozkovou příhodu, po níž se definitivně uchýlil do důchodu. Získat jeho vyjádření k celé kauze tak zřejmě bude nemožné. Vyjádřila se k ní však jeho dcera a Pavlova sestra Lenka Fialová, která se při té příležitosti zmínila i o tom, jak se Petr na synovy výlevy dívá.

„Ke mně se to ještě nedostalo, ale rozhodně to nebylo chytré,“ zhodnotila stručně bratrův příspěvek Lenka pro expres.cz s tím, že se před pár dny vrátila ze Santiaga de Compostela a o celé věci tak nic neví. Petr Novotný dnes dle jejích slov tráví většinu času se svou manželkou na chatě, snaží se starat o své podlomené zdraví a o podobné veřejné kauzy se raději vůbec nezajímá.

„Otec podle mě tyto věci vůbec nesleduje. Bratr občas pošle takovéhle svoje názory, my tím otce ale nezatěžujeme a on se po takových informacích nepídí, protože by mu to akorát přitížilo,“ vysvětlila Fialová. „Jeho Felix a tyhle věci nezajímají. Je v důchodu a čte si svoji knihovnu, na kterou před tím neměl čas. On je už z vašeho světa venku,“ vysvětlila Novotného dcera, že legendární bavič už nechal svět showbyznysu definitivně za sebou.

„Bratr je prostě takový, co na srdci, to na jazyku. Já jsem ta klidná síla v naší rodině, on je ta vichřice,“ dodala sestra Pavla Novotného, která jeho výroky o rakovině Aničky Slováčkové označila za stejně nešťastné jako ty z roku 2020, kdy bývalý bulvární novinář uvedl, že smrt tehdejšího premiéra Andreje Babiše a prezidenta Miloše Zemana „je v zájmu České republiky“.

Felix Slováček se svěřil, jak vnímá situaci kolem nemoci své dcery Aničky:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.