Celebrity

12. května 2024 10:45

Gabriela Kolinová

Anna Slováčková o Novotném: Nestojí mi za pozornost, táta už se snad také uklidnil

Zpověď Aničky Slováčkové

Anička Slováčková opět dokázala, že umí být nad věcí. Nejen, že podruhé statečně bojuje s rakovinou, ale nechává ji klidnou i necitlivý výrok řeporyjského starosty Pavla Novotného. „Tenhle pán se chce jen zviditelňovat a na mé rodině to dělá už dlouho, jsme na to zvyklí,“ uvedla pro pořad Showtime Slováčková.

Vše odstartovalo, když se na sociálních sítích objevila fotka Felixe Slováčka s předsedkyní KSČM Kateřinou Konečnou a dalšími představiteli volební koalice Stačilo! do evropských voleb. To Pavla Novotného, starostu pražských Řeporyjí za ODS, popudilo, že napsal: „Felix byl vždycky debil. Dávám mu pokoj asi rok a půl, co vím, že mu zemře dcera. Anička bohužel nemá žádnou šanci. Tohle ale přehnal.“

Čtěte také: Novotný šokoval výrokem o nemocné Slováčkové

Po záplavě kritických komentářů svůj příspěvek nakonec smazal. „Tak já se tedy omlouvám za zcela nevhodný tweet. A jděte na týden do p*dele. Omlouvám se upřímně a nesmírně svého tweetu lituji,“ sdělil.

Rodina Slováčkové jeho skandální výroky nesla těžce. Aničce je po celou dobu jejího boje s rakovinou velkou oporou. A toto téma je pro ni velmi citlivé.  „Nebudeme se k tomu vyjadřovat,“ uvedla pro web Prima Ženy zdrceně její matka Dagmar Patrasová. Bylo patrné, že ji výrok Pavla Novotného šokoval. A nebyla jediná. Slova Pavla Novotného odsoudila také jeho kamarádka Agáta Hanychová.

Táta už se uklidnil a jdeme dál, říká Slováčková

Anička telefon redaktorovi webu Prima Ženy tehdy nezvedala a na SMS zprávy nereagovala. Až teď se k celé kauze vyjádřila pro magazín Showtime. „Osobně se mě to ani nedotklo, ale bylo mi líto, že se někteří lidé v mém okolí dozvěděli jisté informace od člověka, který o mě neví absolutně nic,“ prozradila v rozhovoru zpěvačka. Podle ní se na její rodině Novotný zviditelňuje už dlouho. „Nic si z toho neděláme. Táta už se snad také uklidnil a jdeme dál. Ta osoba vůbec nestojí za pozornost,“ dodala.

Čtěte také: Smích léčí, říká Anička Slováčková. Fanoušky pobavila podobou s Ivanem Mládkem

Slováčková narážela na fakt, že jejího tátu zvedl Novotného výrok ze židle. „Víte co, to snad nemá cenu ani komentovat, každý si o něm musí udělat obrázek sám. Je to bezcitný prase,“ prohlásil pro web Prima Ženy. Spekulovalo se dokonce o tom, že jindy klidný Felix chystá odplatu. Dle jeho dcery už snad vychladl, důležité je se soustředit na Aniččinu léčbu a podporovat ji.

Anička se na chemoterapii i těší, nově dala šanci parukám

Mladá zpěvačka se chystá na další chemoterapii a paradoxně se i trochu těší. „Vím, že to tomu tělu pomáhá, že to zabíjí ty špatné věci, které tam jsou,“ vysvětlila.

Rakovina ji opět připravila o vlasy. Byť působila, že je se svou vizáží smířená, nebylo tomu tak. Parukám se ale dlouho bránila. „Připadala jsem si v tom vždycky jako jiný člověk. Těch pár dnů zpátky, když jsem si na sebe dala tuhle paruku, tak jsem na sebe koukala a viděla jsem, že to bylo strašně podobné tomu, jak jsem vypadala dřív. Až se mi dostaly slzy do očí,“ nechala se slyšet Slováčková.

Když se vidí bez vlasů, připomíná jí to, že je nemocná, proto dala parukám šanci:  „Vlilo mi to energii do žil. Když jsem se druhý den necítila dobře a nasadila jsem si ji, tak jsem měla pocit, že je to dobré,“ uzavřela Anička.

Anna Slováčková promluvila o nemoci a toxickém vztahu svých rodičů:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.