Celebrity

8. května 2024 13:56

Eliška Reiglová

Smích léčí, říká Anička Slováčková. Fanoušky pobavila podobou s Ivanem Mládkem

Zpěvačka a herečka Anna Slováčková (28) je známá tím, že i v boji se zákeřnou nemocí se svými fanoušky sdílí realitu bez příkras. Nyní se ale rozhodla, že aby trochu rozčísla příval negativních zpráv, které se na ni hrnou, pobaví fanoušky snímky, které původně neměly spatřit světlo světa. Když jí přítel holil hlavu, evidentně se dobře bavil, protože jí v procesu udělal sestřih takzvaně na Mládka.

Anička Slováčková už podruhé statečně bojuje s rakovinou. Zatímco poprvé ji měla v prsu, tentokrát jí zákeřná nemoc zasáhla plíce. Téma celkového zdraví jí proto rozhodně není vzdálené. Ví, že dobré psychické rozpoložení je nesmírně důležité, a to, že na humoru neztrácí, dokázala tím, že sdílela snímky z procesu nedávného holení vlasů.

Smích léčí

Nedávno mladá zpěvačka na sociálních sítích ukázala fanouškům, jak moc jí padají vlasy, načež se rozhodla znovu použít holicí strojek a shodit je. Jak se ale nyní ukázalo, i takto nepříjemný proces si dokáže okořenit smíchem, obzvláště když má mužského pomocníka, kterému stejně jako jí nadhled nechybí. Jako její osobní kadeřník se zjevně dobře bavil.

„Já jenom, že v poslední době na mě vyskakují furt šílenosti ze světa a přehršle smutných zpráv. Tak vám sem hodím dvě fotečky pro lepší náladu. Už nikdy nenechám svého kluka, aby mi holil hlavu. Protože smích léčí,“ napsala Anna Slováčková ke dvěma fotografiím, z nichž na jedné evokuje podobu Ivana Mládka ze 70. let.

Čtěte také: Anička umře, uvedl Pavel Novotný. Petře, tvůj syn je prase, ohradil se zuřící Felix

V komentářích se sešla spousta pobavených reakcích nejen od slavných kolegů, ale také od fanoušků. Ti se začali dělit i o své historky z dob, kdy si holili hlavu. „Když mi dcera holila hlavu, bála jsem se, že se mě vnuk bude bát. Pouze mi řekl: ‚Babi, vypadáš jak strejda Marek.' Udržte si oba smysl pro humor, i když je to někdy těžké,“ napsala jedna z Aničky sledujících.

Anna Slováčková promluvila o své nemoci:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.