Celebrity

9. května 2024 10:45

Eliška Reiglová

Úplně u mě skončil, říká Agáta o Novotném. Výrok o Slováčkové byl poslední kapkou

Není tomu tak dávno, co řeporyjský starosta Pavel Novotný (43) a influencerka Agáta Hanychová (39) bývali přátelé. Chodili spolu čas od času i na společenské akce a vypadalo to, že se dobře baví. Pravidelně ale u nich docházelo i ke konfliktům. Nyní se zdá, že Agáta nemůže svému někdejšímu kamarádovi přijít na jméno. Naštval ji nyní hlavně výrokem o nemocné Aničce Slováčkové (28).

Pavel Novotný a Agáta Hanychová se znají v podstatě od dětství. Nejvíce si spolu užívali časy, kdy ještě neměli mnoho závazků, prohýřili spolu mnoho nocí, ale také se mezi nimi odehrálo několik veřejných slovních přestřelek. Nyní se ale už nějakou dobu vůbec nebaví, přičemž není jasné, co mezi ně vrazilo poslední klín.

Absolutní nezájem

Nejprve byl Pavel Novotný nejznámější tváří bulváru, dnes je kontroverzní politickou osobností. Jeho metody ne každý uznává a jeho prostořekost ho mnohokrát přivedla do problémů. A vypadá to, že právě jeho způsobu jednání ve stylu co na srdci, to na jazyku, má nyní dost i Agáta, z jejíchž slov je jasné, že o přátelství už se hovořit nedá.

„Co se týče Pavla Novotného, tak nejsem zvědavá už vůbec na nic. To, co v poslední době předvedl, znamená pro mě, že se o něm nechci nikde vůbec bavit,“ řekla rázně Agáta webu Expres.cz. Okolo jejího někdejšího kamaráda se toho nyní děje poměrně dost, a tak nemuselo být zpočátku jasné, co přesně ji naštvalo, ale pak to upřesnila.

Velký přestřel

Řeporyjský starosta se na sociálních sítích pustil do Felixe Slováčka poté, co se nechal vyfotit s šéfkou KSČM Kateřinou Konečnou.„Dávám mu pokoj asi rok a půl, co vím, že mu zemře dcera. Anička bohužel nemá žádnou šanci. Tohle ale přehnal,“ napsal v příspěvku, který po velké vlně kritiky smazal.

Byla to právě poznámka na konto Aničky Slováčkové, která už podruhé statečně bojuje s rakovinou, co Agátu Hanychovou tolik vytočilo? „Ano, tohle je už úplný přestřel a u mě úplně skončil,“ vysvětlila. Zdá se tak, že přátelství sice skončilo už před časem, ale nyní byla překročena i jakási hranice tolerance, přes kterou už vlak nejede.

Anička a Felix Slováčkovi jsou si navzájem oporou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.