Celebrity

26. dubna 2024 11:23

Eliška Reiglová

Pořád mě miluje, říká Hanychová o Soukupovi. Nikdy se k tobě nevrátím, vzkázala mu

Jaromír Soukup (55) a Agáta Hanychová (38) se sice na výchově neshodnou, ale vypadalo to, že po velikonoční výzvě influencerky na sociálních sítích, kdy žádala tatínky svých mladších dětí o zakopání válečné sekery, dojdou na klidnější cestu. Opak je ale pravdou a dohoda, na kterou Hanychová přistoupila, už není platná. Ona sama si navíc myslí, že magnátovi nejde o dceru, ale o ni.

Stejně nečekaně, jako se na veřejnost dostalo oznámení o vztahu Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa, přišel v loňském roce i jejich rozchod. Mezitím za rok a půl, po který spolu tvořili pár, stihli přivést na svět dceru Rozárku. Co se týká její výchovy, neshodnou se absolutně na ničem. A nic na tom nezměnila ani dohoda, kterou influencerka svému ex po Velikonocích podepsala.

Sama Hanychová už v minulosti uvedla, že dohoda pro ni není absolutně výhodná a že ji podepsala proto, aby měla klid. Ale i ten byl nakonec jen krátkodobý, ukázalo se, že rodiče spolu zkrátka a jednoduše nevyjdou. Podle Agáty se Jaromír Soukup uchyluje k naschválům a nemyslí u toho na dobro dcery.

Čtěte také: Agátu Hanychovou skolila nepříjemná nemoc. Byla jsem celá zelená, tělo chtělo odpočinek, řekla

Nyní chtěla Agáta na své narozeniny odjet na prodloužený víkend s dětmi k moři, a ač by nemusela, požádala otce Rozárky o svolení. Ten jí to ale zatrhl a dokonce pak dostala e-mail z albánské ambasády, že tam bez jeho souhlasu nemůže vycestovat. Pokusila se z něj souhlas dostat jinak, u toho ale dle svých slov přišla na to, že jeho chování nepramení ze zájmu o dceru.

Projevy náklonnosti

„Já jsem mu pak řekla, že jsem rozešlá s Mirkem, protože jsem doufala, že mi ten souhlas dá. Protože největší problém Jaromíra Soukupa je ten, že miluje Agátu Hanychovou. Stále. Takže já, když jsem mu řekla, že nejsem s Mirkem, tak on mi přivezl pugét růží, přestal mi vykat, posílal mi zprávy, jak se má Rózka...“ popsala Hanychová ve svém podcastu.

Rozchod Soukupa a Hanychové byl od samého počátku dost bouřlivý a vody se ještě více rozvířily poté, co se influencerka provdala za otce svého prvního dítěte Miroslava Dopitu. I kdyby toto manželství neskončilo happyendem, mediální magnát už u ní dle jejích slov nemá nejmenší šanci. A chce, aby to všichni věděli.

Čtěte také: Hanychová prodává dary od Soukupa za miliony. Jen chce být v novinách, říká o jeho kritice

„Jaromíre, já jsem to chtěla říct tady, jednou asi nahlas a pro všechny. Já se k tobě nikdy nevrátím. Nikdy. Ani kdybys byl poslední chlap na světě. Takže jestli furt v tohle doufáš, a proto se nám všem mstíš, tak se to nikdy v životě nestane. Proč jsem od tebe odešla, všichni víme. Protože moje děti by se utrápily. Takže nikdy v životě se nestane, že bych se k tobě vrátila,“ vzkázala mu.

Bojová stezka

Dohoda, kterou Agáta Hanychová podepsala, ještě neprošla soudem. Proto je dnes vše ve starých bojovných kolejích. „Nejstrašnější je na tom to, že my jsme mohli být domluvení. On mohl mít holčičku, mohl ji mít přes noc... Teď, jelikož mi nepodepsal tu dohodu, tak jsme se zpátky vrátili k tomu, co rozhodl soud,“ dodala rozhodně.

Agáta Hanychová pro Prima Ženy odpověděla na 30+ otázek:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.