Celebrity

25. dubna 2024 13:27

David Laštovka

Maroš Kramár vyměnil manželku za svou manažerku. S o 26 let mladší Inou má miminko

Herec Maroš Kramár a hudebnice Tamara Kramar v Show Jana Krause

Herec Maroš Kramár, který slaví 65. narozeniny, má za sebou turbulentní životní období. Po dvacetiletém manželství se rozvedl s právničkou Natašou, s níž má tři děti. Zamiloval se do o 26 let mladší ženy Iny, manažerky svého divadla Vo veži, s kterou se mu před několika týdny narodilo miminko.

Maroš Kramár se s právničkou ruského původu Natašou Nikitovou rozvedl před pěti lety. Na všem se spolu bez problémů domluvili. Herec to tehdy glosoval, že dostal ke svým šedesátinám svobodu. O své dnes už bývalé manželce mluví dodnes s úctou a respektem. Oba jsou hrdí na své tři děti, třiadvacetiletou Tamaru, dvaadvacetiletého Timura a patnáctiletého Marka.

Všechny děti jsou umělecky nadané. „Dcera se věnuje hudbě, hodně ji baví i chemie, což má asi po tchánovi. Přišla tomu na chuť v Kostarice, kde dva roky studovala. Timur si už zahrál v několika seriálech a hned měl tolik fanynek, až jsem mu trochu záviděl (smích). Také Marek už se objevil před kamerou. Na všechny jsem velmi pyšný,“ prozradil Maroš Kramár redaktorovi webu Prima Ženy.

Čtěte také: Alena Schillerová řekla, zda je novou partnerkou Andreje Babiše. Popsala jejich vztah

Nová láska pracovala v jeho divadle

Krátce po rozvodu se začal ve společnosti objevovat po boku o 26 let mladší půvabné Iny, která působila jako manažerka v jeho divadle Vo veži. „Divadelní představení se odehrávají v mém staromládeneckém bytě v centru Bratislavy. Kapacita je třicet míst a sjíždějí se tam lidé nejen ze Slovenska, ale i z Čech. Celé to trvá čtyři hodiny. Začátek je v šest, každému jdu osobně otevřít, přivítám ho, provedu celým bytem, pak ho usadím ke stolu, kde je raut a víno. Hodinu takto posedíme, pak odehrajeme představení a vrátíme se zpátky ke stolování, kde u dobrého jídla a pití hezky popovídáme,“ přiblížil herec redaktorovi webu Prima Ženy.

Před Vánoci se stal dědou, nyní počtvrté otcem

S Inou se do sebe zamilovali a před několika týdny se jim narodila dcera. Maroš Kramár se tak těsně před pětašedesátými narozeninami stal čtyřnásobným otcem. Před Vánoci z něj přitom jeho syn udělal dědečka. Herec se dočkal vnuka, který je starší než jeho poslední dcera. „Jsem velmi šťastný,“ svěřil se slovenský herec, který se často objevuje v českých seriálech, například Slunečná, Duch nebo Na vlnách Jadranu (všechny můžete vidět na platformě prima+).

Čtěte také: Pořád mě miluje, říká Hanychová o Soukupovi. Nikdy se k tobě nevrátím, vzkázala mu

Udělali ze mě starého úchyláka, říká Kramár

V době, kdy už měl Kramár s Inou vážnou známost, musel vysvětlovat své nevhodné chování vůči jiné ženě. O přestávce během natáčení pro jednu slovenskou televizi svou kamarádku, maskérku, šťouchl prstem do zadku. „Udělalo se z toho, že jsem někoho obtěžoval na pracovišti. Můj prstík je tak silný, že vytlačil z novin i covid. Druhý den jako by nebyl covid, můj prst byl všude. Maskérka se vyjádřila, že to nebere jako obtěžování, ale to bylo všem jedno. Udělali ze mě starého úchyláka,“ líčil s úsměvem Kramár v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Maroš Kramár ukázal svou krásnou dceru:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.