Maroš Kramár má dceru hudebnici. Nikdy jsme spolu nebyli týden sami, říká Tamara

Herec Maroš Kramár a hudebnice Tamara Kramar v Show Jana Krause

Slovensko-český herec Maroš Kramár se kromě hraní věnuje i moderování a podnikání. Jeho dcera Tamara Kramárová zdědila umělecký talent po tatínkovi a věnuje se hudbě. Co o svém vztahu prozradila sympatická dvojice?

Čtyřiašedesátiletý Maroš Kramár se narodil v Bratislavě, mluví však perfektně česky. „Studoval jsem v Brně, kde jsem se učil češtinu a pak jsem tam byl rok v Mahenově divadle,“ vysvětlil herec v Show Jana Krause svou bezchybnou češtinu a to, proč pro něj není problém plynule přepínat mezi oběma jazyky. „Je ale pravda, že mi píšou Slováci, proč tady mluvím česky, a Češi mi zase píšou, vrať se domů, ty slovenská čabajka. Takže to mám špatně tam i tam,“ dodal Maroš se smíchem už ve svém rodném jazyce.

Dále s humorem prozradil, že velkou motivací je také finanční stránka. „Ale zase na Slovensku s oblibou říkám, že kdyby věděli, že já tady za den vydělám tolik, kolik oni za měsíc, také by mluvili česky,“ upřesnil bratislavský rodák.

Mohlo by vás zajímat: Maroš Kramár ukázal krásnou dceru: Má přítele, kterému já vůbec nerozumím

Marošova dcera Tamara, která studovala v britském Brightonu kognitivní neurovědu, zase plynule přepíná mezi slovenštinou a angličtinou. V ní také skládá a zpívá, a jak se zdá, hudba se nyní stala její prioritou. „Chytlo mě to ještě v Brightonu, kde jsme po škole chodívali všichni kamarádi hrát do různých podniků,“ vzpomínala Tamara a vysvětlila, že prorazit v Anglii, kde ji a jejího slavného otce nikdo nezná, jí přišlo jako větší výzva. „A méně tlaku. Protože to vlastně nikoho nezajímalo,“ dodala začínající zpěvačka. „Takže je to velice fajn pocit,“ dodala hudebnice.

Maroš je na svou dceru pyšný

Její tatínek je na ni také náležitě pyšný, jak sám podotýká. Rovněž on ale podniká neobvyklé věci. Jako například několikrát do měsíce bytové divadlo. „V šest hodin vítám hosty, každého zvlášť, v mém staromládeneckém bytě. Mají tam pohoštění a je to jen pro třicet lidí,“ popsal svůj koncept oblíbený herec s tím, že zhruba 70 procent diváků tvoří Češi. „A u mě stráví krásné čtyři hodiny na takovém divadelním večírku, kde hrajeme dvouhodinové představení Enigmatické variace od francouzského autora Érica-Emmanuela Schmitta. Je to krásná hra o lásce, manželství, sexu. Každý, kdo tam byl, nám píše do kroniky, že i on něco z toho zažil. A předevčírem jsme měli 390. reprízu,“ doplnil pyšně v pořadu Show Jana Krause, který můžete sledovat ve středu 20. března od 21:40 na Primě.

Čtěte také: Kramár se uzavírá před světem: Všichni si lžou a ubližují, lidé jsou jak z umělé hmoty

Kromě toho ale také velice pilně točí v Česku i na Slovensku, a tak je neustále na cestách. Během přesunů se pak učí texty. „Mám diktafon, na který si nahraju texty,“ vysvětlil herec. „A cestou do Bratislavy se učím slovenské texty a cestou do Prahy české texty,“ dodal Kramár. Prozradil také, že na nejbližší dny má v plánu odjet s dcerou Tamarou na dovolenou do Egypta a trochu si odpočinout i se vzájemně více poznat. „My dva jsme spolu nikdy nebyli týden sami,“ prohlásila Tamara v Show Jana Krause, kterou uvidíte ve středu od 21:40 na Primě. Přiznala rovněž, že k hudbě, které se nyní plně věnuje, měla blízko od dětství. Musela se učit na klavír, později dobrovolně přidala hru na kytaru a pak i zpěv.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima Show Jana Krause Jan Kraus dcera celebrity talkshow Maroš Kramár hudebnice Tamara Kramárová herec

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.