Celebrity

14. října 2022 13:20

Karolína Oehmová

Maroš Kramár se raduje ze vzácného setkání s dcerou. Moc mě nezná, přiznal

Maroš Kramár ukázal v televizní show dceru

Herec Maroš Kramár (63) je u nás známý všem, jeho krásná dcera Tamara (22) však už méně. Není divu, žije totiž už několik let v Anglii, kde studuje neurovědu. Krátké setkání v Praze strávili v nevšedním stylu.

Tamara Kramárová není českému divákovi příliš známá. Je ze tří dětí herce Maroše Kramára, známého například rolí Johna Linharta v seriálu Slunečná, které měl s bývalou manželkou, právničkou Natašou Nikitinovou (54).

Pozvání do zábavné show, kde ženy sázejí na výkony mužů, využili i k tomu, aby se viděli. „Tamara studuje v Anglii. Byl jsem tam za ní jen jednou, a to už tam je třetí rok. Tak jsem jí řekl, že budu rád, když přiletí,“ uvedl herec pro web Prima Ženy. „Přijela jsem jen na víkend do Prahy. S tátou zajdeme na večeři po dvou měsících a pak zpět do Anglie,“ popsala Tamara plány na víkendovou návštěvu.

Maroš může být na Tamaru právem pyšný. Dcera umělce se prostě nezapře. „Začala skládat písničky a zpívat, studuje neurovědu – to proto, aby mě pochopila. Na Slovensku ji nominovali na objev roku,“ prozrazuje pyšný táta, kterého s Tamarou můžete vidět v zábavné show Můj muž to dokáže v pátek večer na Primě. V klání se ukáže, jak moc mu jeho dcera věří v daných úkolech.

Taktika je nejít do finále

Z účasti v show měli oba trochu obavy. „Bojím se, že tě neodhadnu,“ přiznala svému otci před natáčením Tamara. „Problém je v tom, že ona mě moc nezná. Je to moje dcera, ale když vyrůstala, byl jsem pořád na cestách a teď už je tři roky pryč, takže se zase nevidíme,“ vysvětlil herec. Případný neúspěch je ale vůbec netíží, takže taktiku neřeší.

„Nemáme taktiku, rádi bychom nešli do finále. Tam se totiž může vyhrát sto tisíc korun a nevíme, co bychom s nimi dělali. Nejradši bych to dal na nadaci mé dcery, aby měla na nájem v Brightonu. Je to tam drahé, takže mě to stojí moc peněz,“ řekl pobaveně Kramár a dodal, že by samozřejmě případnou výhru někomu věnovali.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.