Celebrity

13. dubna 2024 12:33

Eliška Reiglová

Na Vánoce se mu narodilo vnouče, teď se Maroš Kramár stal čtyřnásobným otcem

Ve věku 64 let se slovenský herec a moderátor Maroš Kramár dočkal dalšího přírůstku do rodiny. Se svou o 26 let mladší partnerkou Inou Oravcovou (38) přivítali na svět prvního společného potomka. Z předchozího vztahu má Kramár tři děti, přičemž díky jednomu ze synů se během Vánoc stal poprvé dědečkem.

Přestože na sklonku loňského roku byl Maroš Kramár pasován do role dědečka, nyní se vrací do role otce, a to na velký úvazek. Jeho vnouče se tak dočkalo tety, která je o několik měsíců mladší. Z manželství s Natašou Nikitinovou má herec děti Tamaru (24) Timura (21) a Marka (16), čtvrté dítě přivedla na svět jeho partnerka Ina Oravcová.

„Je to zázrak přírody. Stalo se to znovu. Už počtvrté v mém životě. Je to nádherná věc. Je to soukromá věc. Jsme velmi šťastní. Moje děti jsou také šťastné. Moje dcera dostala jméno Rija. Znamená to naděje. Protože naděje umírá poslední,“ prozradil dojatý otec slovenskému deníku Nový čas.

Čtěte také: Kramár se uzavírá před světem: Všichni si lžou a ubližují, lidé jsou jak z umělé hmoty

O slovenském herci je známo, že si soukromí obecně hodně střeží. Kramár a jeho partnerka tak dokázali těhotenství do poslední chvíle tajit. I čtvrteční narození dcerky oznámili nejprve jen svým blízkým. „Nechtěl jsem na tom stavět svou popularitu, ale když už mě někdo takhle prásknul... Jsme šťastní,“ dodal.

Podívejte se na rozhovor s Kramárem a jeho dcerou v Show Jana Krause:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.