Kdo je Babišova nová žena? Schillerová říká, že s šéfem ANO nechodí, jde jim o politiku

Andrej Babiš se rozchází s manželkou Monikou

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš (69) s manželkou Monikou (49) minulý týden oznámili, že se po 30 společných letech rozcházejí. Okamžitě se začalo spekulovat o tom, že za rozpadem vztahu stojí třetí osoba, a kdo to asi může být. Objevily se dokonce úvahy, že šéf ANO se uchýlil do náruče někdejší ministryně financí Aleny Schillerové (60). Ta pro Primu uvedla, že to popírá.

Ještě než Andrej Babiš a Monika Babišová potvrdili, že se rozcházejí, už nějakou dobu se o tom spekulovalo. Manželé se spolu neobjevovali na veřejnosti a poslední fotky, které dvojice dala na Instagram, jsou z konce roku 2023. Velikonoce pak navíc trávili odděleně. Zatímco Andrej si jel užívat na Maledivy, Monika odjela společně s dcerou Vivien do Říma.

Bývalý premiér o rozpadu manželství informoval na sociálních sítích. „Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují. Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii,“ napsal v příspěvku se svatební fotografií pořízenou před sedmi lety.

Milostný trojúhelník

Příspěvek na Instagramu, v němž manželé oznamují odloučení, má desetitisíce reakcí. Je tedy logické, že některé z nich jsou spekulativního charakteru. Lidé si totiž myslí, že když se vztah rozpadne po několika dekádách, důvodem musí být zásah třetí osoby. Někteří si myslí, že Babiše nahradil florista a blízký kamarád jeho manželky Ivan Šablatura. Jiní si myslí, že novou ženu si našel také šéf hnutí ANO.

Nejlépe se pátrá v nejbližších kruzích, a tak se spekulace o novém vztahu pochopitelně dotkly bývalé ministryně financí Aleny Schillerové. Ta byla místopředsedkyní druhé vlády Andreje Babiše a dá se považovat za jeho pravou ruku. Vždy říkali, že mají hodně blízký vztah. Zájmy jeho i hnutí ANO hájí nejen ve sněmovních lavicích, ale také na sociálních sítích. Jak se věci tedy mají? Redaktoři Primy se Aleny Schillerové ve středu ráno dotázali, zda chodí s Babišem.

Čtěte také: Mnoho sil, přejí lidé Babišovi po rozchodu. Známá youtuberka mu nabídla rameno k poplakání

„Naprostý nesmysl. Já už jsem to zaznamenala na Facebooku, už jsem na to reagovala. Je to naprostý nesmysl. Naše vztahy jsou korektní, striktně pracovní, nikdy to nebylo jinak a nikdy to jinak nebude,“ popřela Alena Schillerová rázně a pro Primu tak vysvětlila, že neudržuje s bývalým premiérem vztah, který by se dal považovat za milostný.

Podívejte se na rozhovor s Monikou Babišovou pro Showtime:

Sdílejte článek
Štítky Instagram Facebook vztah Andrej Babiš Alena Schillerová milostný trojúhelník Monika Babišová profesionalita

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.