Celebrity

15. dubna 2024 16:39

Eliška Reiglová

Agáta Hanychová promluvila o intimnostech. S Dopitou si užívá i čtyřikrát týdně

Není žádným tajemstvím, že Agáta Hanychová (38) a Ornella Koktová (31) spolu mají velmi úspěšný podcast. Za úspěch vděčí kromě jiného také tomu, že se v něm nebojí otevřeně mluvit i o peprnějších tématech. Jedním z nich se v poslední epizodě stal sex, přičemž Agáta prozradila, jak často ho provozuje a co by během něj nikdy neudělala.

Vypadají spokojeně, vypadají, že si umí vážit jeden druhého, zdá se, že jsou oba poučení z chyb, které udělali v minulosti. Agáta Hanychová a Miroslav Dopita tvoří spokojený manželský pár a jsou důkazem, že vstoupit dvakrát do stejné řeky nemusí být na škodu. Poprvé se dali dohromady v roce 2010 a zdá se, že o jiskru od té doby ani přes rozchod nepřišli.

Hanychová a její manžel se původně měli vzít už před více než 10 lety, zásnuby ale nakonec byly odvolány a došlo k rozchodu. V kuloárech se roku 2012 šuškalo, že si rodiče malého Kryšpína byli navzájem nevěrní. Jak to ale skutečně bylo, se nejspíš nikdo nedozví. Důležité je, že staré křivdy byly odpuštěny a na svatbu nakonec v loňském roce došlo.

Kamera jako tabu

V podcastu se Ornella Koktová své kamarádky zeptala na její intimní život. Padla mimo jiné i otázka, zda se s Dopitou při postelových hrátkách fotí nebo natáčí. „To jsou věci, které já zásadně nedělám,“ odpověděla rázně Agáta s tím, že něco takového nepraktikovala ani s žádným ze svých předchozích partnerů.

Natáčení při sexu by se mohlo influencerce vymstít tak, jako už se vymstilo mnoha slavným osobnostem. Leckdo si jistě pamatuje, že před dlouhými lety unikla celá řada intimních nahrávek. Figurovaly v nich například Pamela Anderson, Paris Hilton nebo Kim Kardashian. Poslední jmenovaná byla jediná, které to kariéru nepoškodilo, naopak si ji díky tomu dokázala vybudovat.

Pravidelnost

Co se týká intimností, Agáta a její manžel si dávají záležet na pravidelnosti. „Je pravda, že já se nevymlouvám na hlavu, ale když máte malé děti, tak třikrát nebo čtyřikrát týdně. Ale když jsme bez dětí, tak já si to raději vyberu. Ale nemáme ani video a ani fotku,“ dodala se smíchem.

Agáta Hanychová ve velmi otevřeném rozhovoru. Co si myslí o Češích?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.