Celebrity

15. dubna 2024 12:14

Tomáš Durčák

Dusno u Koktů. Ornella vyčetla Pepovi zapomenuté narozeniny, byla z toho hádka

Ornella Koktová se svým o více než třicet let starším manželem Josefem Koktou mají doma dusno. Došlo mezi nimi totiž podle všeho k hádce kvůli opomenutým narozeninám Ornelly. Pepa svůj přešlap přiznal, avšak vadí mu, že to na něj Ornella prozradila médiím.

Ornella mě napadla v nějakém článku, který na mě vyskočil na internetu, že jsem úplně zazdil její narozeniny,“ citoval web eXtra.cz nakrknutého Koktu. Kytku však prý manželce dal. „Ale musela mě prásknout, že jsem se na ni vykašlal. Tak jsme se kvůli tomu pohádali,“ popsal dusnou domácí atmosféru manžel Ornelly.

U Koktů doma nejsou podle Pepy hádky ničím výjimečným. Avšak stejně jako v drtivé většině jiných domácností se i on s Ornellou zpravidla hádají kvůli malichernostem. „Většinou je to kvůli kravinám,“ přiznal Kokta fakt, že tentokrát to tak úplně kravina nebyla. On sám si totiž údajně data narozenin svých partnerek a manželek vždy úzkostlivě hlídal.

„Štve mě to o to víc, že jsem nikdy v životě nezapomněl na žádné narozeniny svých žen. Navíc jsem tu makal jako blázen, ale tohle holky neřeší, řeší jen, jestli byl dáreček,“ dodal s úsměvem Josef Kokta, u nějž navzdory pokročilému věku zřejmě Ornella (aspoň dle jeho názoru) dostatečně neoceňuje, jak se zvládá postarat o rodinu.

Pepa Kokta má doma manželku, která má velkou zálibu v luxusní módě:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.