Josef Kokta připravuje manželku Ornellu na svůj odchod. Je to realita, tvrdí

Mezi podnikatelem Josefem Koktou a jeho manželkou Ornellou je velký věkový rozdíl, celých 35 let. Ačkoliv jim věk nezabránil v jejich lásce, uvědomují si, že nastane den, kdy roky mezi sebou pocítí. Proto se připravují na nejhorší. Jaký je jejich plán?

Josef Kokta (66) se stále věnuje práci a rodině naplno. Ačkoliv jsou pro něj Ornella (31) a děti vším, výrazný věkový rozdíl se svou manželkou si uvědomuje. Kvůli tomu už mezi nimi nastala diskuze, během které si představovali život bez partnera. To ostatně v minulosti Ornella Koktová uvedla také pro Prima Ženy. Jejich věkový rozdíl jim na začátku vztahu vůbec nedělal starosti, a ačkoliv jim mnozí nedávali velké šance, žijí spolu šťastně už dvanáct let, z toho devět jako manželé.

Mohlo by vás zajímat: Ornella Koktová převzala rodinné impérium. Miliony se sypou i díky Agátě Hanychové

Ornellu ale zpočátku řada lidí podezřívala z toho, že je s Josefem Koktou především kvůli penězům, ona takové tvrzení rezolutně odmítla. Naopak se podle jejích slov potkali v době, kdy dříve zámožný podnikatel o většinu svých majetků přišel. A právě finanční problémy hodnotí jako ty největší, které za dobu svého vztahu museli společně překonat. „My jsme žádnou emoční krizi naštěstí neřešili. Ale překonali jsme finanční krizi. V minulosti byly hodně krušné chvíle, takže jsem pyšná, že jsme to zvládli. A to bylo asi to nejtěžší na našem manželství,“ svěřila se před časem Ornella v rozhovoru pro web Prima Ženy.

Záložní plán

Josef Kokta měl své ženě říct, aby si po jeho odchodu našla někoho jiného a nebyla sama. „No samozřejmě. To jednoznačně. Vůbec žádné smutnění, musí hned vyrazit do světa a užít si,“ řekl Kokta webu Extra.cz. „Je to realita. Smrt nic není. Prostě umřete a tím to pro vás končí. Ti kolem vás smutní a pak už jen vzpomínají. A je to pořád dokola, koloběh života,“ pokračoval se svým realistickým pohledem Josef.

Čtěte také: Ornella Koktová o operaci dcery: Měla plnou narkózu. Nejhorší bylo to odloučení

„Člověk si to uvědomí, když mu odejdou jeho vlastní rodiče. Když tátu držíte za ruku a on odejde a pomalu vychládá, teprve zjistíte, o čem život ve skutečnosti je. A že se člověk nemá chovat jako idiot a užívat si každý den to, že může žít,“ dodal podnikatel s tím, že jeho syn Quentin ví, jak zavolat záchranku pro případ, že by se mu něco stalo.

Ornella Koktová o módě a luxusních kabelkách:

Sdílejte článek
Štítky smrt vztahy celebrity Ornella Koktová Josef Kokta rodina manželství

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.