Josef Kokta připravuje manželku Ornellu na svůj odchod. Je to realita, tvrdí

Mezi podnikatelem Josefem Koktou a jeho manželkou Ornellou je velký věkový rozdíl, celých 35 let. Ačkoliv jim věk nezabránil v jejich lásce, uvědomují si, že nastane den, kdy roky mezi sebou pocítí. Proto se připravují na nejhorší. Jaký je jejich plán?

Josef Kokta (66) se stále věnuje práci a rodině naplno. Ačkoliv jsou pro něj Ornella (31) a děti vším, výrazný věkový rozdíl se svou manželkou si uvědomuje. Kvůli tomu už mezi nimi nastala diskuze, během které si představovali život bez partnera. To ostatně v minulosti Ornella Koktová uvedla také pro Prima Ženy. Jejich věkový rozdíl jim na začátku vztahu vůbec nedělal starosti, a ačkoliv jim mnozí nedávali velké šance, žijí spolu šťastně už dvanáct let, z toho devět jako manželé.

Mohlo by vás zajímat: Ornella Koktová převzala rodinné impérium. Miliony se sypou i díky Agátě Hanychové

Ornellu ale zpočátku řada lidí podezřívala z toho, že je s Josefem Koktou především kvůli penězům, ona takové tvrzení rezolutně odmítla. Naopak se podle jejích slov potkali v době, kdy dříve zámožný podnikatel o většinu svých majetků přišel. A právě finanční problémy hodnotí jako ty největší, které za dobu svého vztahu museli společně překonat. „My jsme žádnou emoční krizi naštěstí neřešili. Ale překonali jsme finanční krizi. V minulosti byly hodně krušné chvíle, takže jsem pyšná, že jsme to zvládli. A to bylo asi to nejtěžší na našem manželství,“ svěřila se před časem Ornella v rozhovoru pro web Prima Ženy.

Záložní plán

Josef Kokta měl své ženě říct, aby si po jeho odchodu našla někoho jiného a nebyla sama. „No samozřejmě. To jednoznačně. Vůbec žádné smutnění, musí hned vyrazit do světa a užít si,“ řekl Kokta webu Extra.cz. „Je to realita. Smrt nic není. Prostě umřete a tím to pro vás končí. Ti kolem vás smutní a pak už jen vzpomínají. A je to pořád dokola, koloběh života,“ pokračoval se svým realistickým pohledem Josef.

Čtěte také: Ornella Koktová o operaci dcery: Měla plnou narkózu. Nejhorší bylo to odloučení

„Člověk si to uvědomí, když mu odejdou jeho vlastní rodiče. Když tátu držíte za ruku a on odejde a pomalu vychládá, teprve zjistíte, o čem život ve skutečnosti je. A že se člověk nemá chovat jako idiot a užívat si každý den to, že může žít,“ dodal podnikatel s tím, že jeho syn Quentin ví, jak zavolat záchranku pro případ, že by se mu něco stalo.

Ornella Koktová o módě a luxusních kabelkách:

Sdílejte článek
Štítky smrt vztahy celebrity Ornella Koktová Josef Kokta rodina manželství

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.